Blini/Shitni Krijuesin si një guru në Binance

Kryeni tregun duke përdorur analizat teknike në Binance dhe fitoni me MKR brenda pak orësh

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të përdorura
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova alternativa për kripto bot, hasa Coinrule. E pabesueshme!”
Jason

Planifikoni sistemin e automatizuar, pa ndërprerje

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e Maker në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! CoinruleMjeti i zgjuar i 's funksionon pa ndërprerje

Tregtisë Tani

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni sistemin tuaj të tregtimit

Tregtoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Investitorët tanë mund të grumbullohen në Binance me teknika të shtuara monitorimi në çdo kohë. Me Coinrule nuk ju ka mbetur asnjë moment për të qenë në përgjegjësinë tuaj. CoinruleUrdhrat e automatizuara të blerjes-shitjes janë konceptuar për t'ju mbrojtur!

Tregtisë Tani

Ndërtoni makinën tuaj tregtare dhe vendosni porositë tuajaMKR

CoinruleEkipi i 's ka një përvojë në industri dhe di se si të blejë dhe shesë MKR në Binance, etj. Ne kemi mësuar se si t'i zotërojmë tregjet me kalimin e viteve!

Tregtisë Tani

Krijoni sisteme tregtare bazuar në tregues të njohur

CoinruleSiguria e tij është projektuar për mbulesën më të mirë të mundshme. Ju nuk duhet të siguroni të drejtat e tërheqjes së Binance. Coinrule nuk mund të hyjë në fondet tuaja në asnjë ditë. Ne ruajmë çelësin tuaj API me siguri të garantuar në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule mbi Alokimin, në një mjedis të sigurt.

Aktivizoni robotët kur ndryshon dinamika e tregut Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni balenat që ndikojnë në treg Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregtime automatike në çast

Merrni sinjale tregtare falas, vendosni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda