Blini/Shitni Pundi X si një tregtar me përvojë në Binance

Zhvilloni strategjinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Binance dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet e shkallës ushtarake
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova zgjedhjet e makinerive, hasa Coinrule. E jashtëzakonshme!”
Kim

Modeloni një robot tregtar në çast

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e Pundi X në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! CoinruleMakina e tij punon pa ndërprerje

Ndërtimi i rregullave

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni sistemin tuaj të tregtimit

Tregtoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Klientët tanë mund të grumbullohen në Binance me sisteme sigurie të shtuara me shpejtësinë e dritës. Me Coinrule në asnjë rrethanë nuk ju lihet të jeni në mundësinë tuaj. CoinruleUrdhrat e automatizuara të tij janë ndërtuar për t'ju mbrojtur!

Ndërtimi i rregullave

Planifikoni teknikën tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja NPXS

CoinruleEkipi i 's ka një histori të industrisë dhe di se si të blejë dhe shesë NPXS në Binance, etj. Ne kemi zotëruar se si t'i tejkalojmë tregjet me kalimin e viteve!

Ndërtimi i rregullave

Ndërtoni sisteme tregtare bazuar në treguesit më të famshëm

CoinruleKontrolli i tij është konceptuar për kontrollin më të mirë të mundshëm. Ju nuk duhet të siguroni të drejtat e tërheqjes së Binance. Coinrule nuk mund të lëvizë fondet tuaja në asnjë interval. Ne ruajmë çelësin tuaj API me kontroll të shkallës ushtarake në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule në portofol, në mënyrë të sigurt.

Aktivizoni mekanizmat kur tregu ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni ndryshimet e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni porosi sot

Merrni sinjale tregtare falas, zhvilloni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda