Analiza teknike mbi Binance dhe Bli/shit QTUM

Kapërceni hapësirën e kriptove, analizat teknike në Binance dhe tregtoni QTUM në mënyrë efikase. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Gjëja më e mirë që është dëshmuar në kripto në dy vitet e fundit"
Hugo

Hartoni plane tregtare, pa pushim

Coinrule është mjeti i vlefshëm për shumë lloje të ndryshme investitorësh dhe tregtarësh. Ekziston një gamë e gjerë avantazhesh të ofruara në platformën tonë. Ju mund të testoni dhe zhvilloni strategjitë tuaja automatike për të krijuar sistemin tuaj të tregtimit dhe për të blerë/shitur QTUM. Do të jetë shumë e shpejtë për të grumbulluar QTUM, për të mbrojtur portofolin tuaj, për të kapur ndonjë pompë pa humbur një rënie të papritur.

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Coinrule ka një mision kryesor, ne duam ta bëjmë aktivitetin tuaj tregtar më efektiv duke qenë i thjeshtë. Tregjet e kriptomonedhave tregtojnë 24/7, vetëm një strategji e automatizuar tregtare mund të trajtojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të ndodhë në treg. Si të programoni një rregull tregtimi automatik me Coinrule? Menaxhoni strategjitë tuaja të automatizuara duke përdorur stilin If-This-Then-That, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Tregtoni me algoritme

Krijoni strategjinë tuaj tregtare dhe grumbulloni QTUM

At Coinrule ne po punojmë me mendje për të ofruar veçori dhe mbështetje të reja për zgjidhjen tonë çdo ditë. Në fakt, ne jemi në bashkëpunim me investitorët tanë më të avancuar dhe shkëmbimet kryesore për të mbledhur komente dhe ide.

Tregtoni me algoritme

Hartoni strategji automatike bazuar në treguesit kryesorë

Tregtimi ka nevojë për durim, qëndrim dhe program. Çfarë e bën tregtimin kaq sfidues? Natyra njerëzore dhe ndjenjat mund të nxisin negativisht fitimet tuaja tregtare. Përdorimi i një plani automatik tregtimi ju lejon të mposhtni efektet e presionit, euforisë dhe lakmisë që çdo klient mund të përjetojë. Gjithashtu një fillestar mund të tregtojë si një profesionist me të Coinrule!

Aktivizoni mekanizmat kur tregu ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni plane menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, planifikoni transaksione automatike dhe menaxhoni alokimin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda