Analiza teknike në Binance me Ripple

Kryesoni tregun duke përdorur analizat teknike në Binance dhe fitoni me XRP brenda pak minutash

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Sistemi i shkëlqyer, automatik i tregtimit i lehtësuar, për të gjitha grupet e mbajtësve."
Shënoje

Krijoni rregulla tregtare, pa pushim

A keni provuar ndonjëherë të lansoni sisteme të tregtimit të parave dixhitale dhe dështoi? A keni provuar ndonjëherë të robotizoni blerje-shitjen e Ripple në Binance? Shikoni Coinrule! Coinrule është një redaktues i sistemeve të tregtimit që u lejon përdoruesve të nisin planin automatik të tregtimit pa shkencën e raketave! Robotizoni të gjitha blerjet dhe shitjet e parave tuaja dixhitale me kriptotregtarin e vetëm që ju nevojitet!

Tregtoni me Bots

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni sistemin tuaj të tregtimit

Tregtoni në mënyrë të sigurtë në Binance

E mbani mend kur tregjet u rritën 90 herë e më shumë? A do të donit të kishit investuar në Ripple në Binance në atë kohë? Coinrule ju lejon të shfrytëzoni çdo mundësi edhe kur jeni duke fjetur! Mjetet e programit të investitorëve më të zgjuar. Filloni me Coinrule sot për të menaxhuar monedhat tuaja XRP në çdo moment.

Tregtoni me Bots

Dizajnoni teknikën tuaj të tregtimit dhe tregtoni XRP

Projektet më fituese të parave dixhitale si Ripple po punojnë në udhërrëfyesin e tyre 2019. A keni dashur të bëni porositë tuaja XRP, XRP ose XRP? Jeni tashmë në Binance? Tani është koha për të mësuar më shumë, sillni investimin e parave tuaja dixhitale në hapin e mëposhtëm Coinrule!

Tregtoni me Bots

Zhvilloni strategji të bazuara në tregues të zgjuar

Ndonje pyetje? Hyni CoinruleQendra e Ndihmës së! Lexoni për mbrojtjen tonë për tregtimin tuaj, si i ruajmë çelësat tuaj API, si mund të lidheni Coinrule te Binance dhe çfarë porosish ju nevojiten për të përfituar Ripple. Filloni Bot me Coinrule dhe na tregoni nëse keni ndonjë pyetje!

Nxitni strategji kur ndryshon tregu i altcoin Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni balenat që ndikojnë në treg Maksimizoni fitimet

Filloni menjëherë të krijoni tregtime automatike

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni sistemet e tregtimit dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda