Gjeneratori i përsosur për të tregtuar SC me lehtësi në Binance

Planifikoni planin tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Binance dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet popullore
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një makinë kaq e dobishme, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Larry

Ndërtoni një plan tregtar automatik

Coinrule e bën rregullin automatik të tregtimit po aq të menaxhueshëm sa IFTTT. Çdo tregtar do të jetë në gjendje të përcaktojë sistemin e tij me shpejtësinë e dritës pa aftësi kodi. Një mjedis i menaxhueshëm dhe i shkëlqyer do t'i përmbahet detyrimeve të çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë fitim në treg nuk do të hiqet më.

Ndërtimi i Strategjisë

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni strategjinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Mund të rregulloni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një pamje e unifikuar e lidhur me Binance dhe aty do të merrni të gjitha të dhënat e rëndësishme në lidhje me mjetin tuaj tregtar. Ju keni kontroll të plotë të aseteve tuaja, Coinrule nuk mund të tërhiqni pronat tuaja nga portofolin tuaj. Garancia juaj është plani ynë kryesor!

Ndërtimi i Strategjisë

Ndërtoni sistemin tuaj tregtar dhe tradeSC

Përdorni shkëmbimin tonë Demo me portofolin virtual për të testuar në mënyrë të sigurt strategjitë tuaja automatike në situata reale të tregut pa rrezik për asetin tuaj. Ju mund ta rregulloni planin tuaj të tregtimit për ta bërë atë më të dobishëm. Kushtet e tregut ndryshojnë shpesh, kështu që shkathtësia është një kërkesë e rëndësishme dhe Coirule është e përkushtuar të përmbushë kërkesat më të larta të çdo investitori.

Ndërtimi i Strategjisë

Krijoni tregtime automatike bazuar në tregues të sigurt

Siacoin ka një udhërrëfyes shumë të mrekullueshëm për vitin 2019, njoftimet mund të publikohen papritur dhe çmimi mund të rritet ose të bjerë kur prisni më së paku, pasi Binance punon 24/7. Një sistem tregtimi i kriptove ju mundëson të kapni çdo mundësi pa injoruar një tregti të vetme. Ndërtoni Strategji me Coinrule tani!

Nxitni strategji kur ndryshon dinamizmi i tregut Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregti automatike që tani

Merrni sinjale tregtare falas, ndërtoni rregullat dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda