Preset conveniently your USDT on Binance with Coinrule

Kapërceni tregun, analizat teknike në Binance dhe tregtoni USDT në mënyrë efikase. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të famshme
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule ju mund të tregtoni USDT në Binance edhe kur flini!”
Hugo

Hartoni planin automatik të tregtimit

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë strategjinë tuaj tregtare më efektive dhe të lehtë për t'u përdorur. Tregjet e kriptomonedhave tregtohen 24/7, vetëm një kripto-bot automatik mund të kapë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të ndodhë në dinamizmin e tregut. Si të programoni një porosi për USDT me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur logjikën Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Filloni tregtimin

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj

Bli/shit në mënyrë të sigurt në Binance

Në një aplikacion të unifikuar të lidhur me Binance, do të gjeni të gjitha aspektet thelbësore në lidhje me tregtimin tuaj automatik. Mund t'i ribalanconi lehtësisht, t'i ngrini dhe t'i ekzekutoni në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të plotë të redaktorit të strategjisë tuaj.

Filloni tregtimin

Ndërtoni strategjinë tuaj tregtare dhe vendosni porositë tuajaUSDT

CoinruleSistemet e sigurisë janë të dizajnuara për siguri maksimale. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së Binance. Çelësi juaj API mbahet me siguri të nivelit të lartë jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në Exchange, në mënyrë të sigurt.

Filloni tregtimin

Krijoni rregulla bazuar në treguesit më të përdorur

Ne duam të ofrojmë një gjenerator që respekton aftësitë më të larta. ne jemi në bashkëpunim me klientët tanë më të sprovuar për të avancuar produktin tonë çdo ditë. Lidhuni me ne dhe bëni një seancë tregtare individuale Një-për-Një!

Aktivizoni robotët kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tregjet në lëvizje Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni plane që tani

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda