Menaxhoni me zgjuarsi kapitalin tuaj BAT me një bot tregtar në HitBTC etj

Kapërceni tregun e kriptove, analizat teknike në HitBTC dhe tregtoni BAT me lehtësi. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova platforma të reja mjetesh, hasa Coinrule. mahnitëse!”
Mat

Program i automatizuar bot

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e Tokenit Bazë të Vëmendjes në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! Coinrulemjedisi i tij funksionon pa ndërprerje

Krijoni rregulla automatike

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj

Tregtoni në mënyrë të sigurt në HitBTC

Tregtarët tanë mund të grumbullohen në HitBTC me strategji të shtuara sigurie çdo ditë. Me Coinrule në asnjë moment nuk jeni në rrezik. CoinruleRregullat e automatizuara të 's janë zbatuar për t'ju mbrojtur!

Krijoni rregulla automatike

Modeloni sistemin tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja BAT

CoinruleEkipi i 's ka një histori në industri dhe di se si të blejë dhe shesë BAT në HitBTC, etj. Ne kemi përsosur se si të fitojmë tregjet gjatë viteve!

Krijoni rregulla automatike

Planifikoni sistemet e tregtimit bazuar në treguesit kryesorë

CoinruleMonitorimi është ndërtuar për sigurinë më të mirë të mundshme. Ju nuk duhet të siguroni të drejtat e tërheqjes së HitBTC. Coinrule nuk mund të prekë fondet tuaja në asnjë moment. Ne ruajmë çelësin tuaj API me monitorim superior në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule në llogari, padëmshëm.

Aktivizoni robotët kur ndryshon hapësira e kriptove Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tregjet në lëvizje Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni plane që tani

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda