Mjedisi i përsosur për të tregtuar BNB me lehtësi në HitBTC

Krijoni tregtinë tuaj automatike dhe lëreni të funksionojë për ju, në HitBTC dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet e shkallës ushtarake
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një gjenerator kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Shënoje

Dizenjoni kripto-botin ideal

Coinrule e bën kripto-botin e automatizuar po aq fleksibël sa IFTTT. Çdo klient do të jetë në gjendje të përcaktojë sistemin e tij me shpejtësinë e dritës pa aftësi kodi. Një mjedis i menjëhershëm dhe i shkëlqyeshëm do t'i përmbahet kërkesave të çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë fitim në hapësirën e kriptove nuk do të hiqet më.

Filloni të krijoni rregulla

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni planin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në HitBTC

Mund të ribalanconi lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një tabelë instrumentesh e unifikuar e lidhur me HitBTC dhe aty do të merrni të gjitha të dhënat e rëndësishme për makinën tuaj të investimit. Ju keni kontroll të plotë të pasurive tuaja, Coinrule nuk ka leje për të lëvizur asetet tuaja nga llogaria juaj. Siguria juaj është plani ynë kryesor!

Filloni të krijoni rregulla

Zhvilloni sistemin tuaj të tregtimit dhe tradeBNB

Shikoni Shkëmbimin tonë Demo me shpërndarjen virtuale për të testuar në mënyrë të padëmshme strategjitë tuaja automatike në rrethana reale të tregut pa rrezik për asetin tuaj. Ju mund ta rregulloni planin tuaj të tregtimit për ta bërë atë më efektiv. Kushtet e tregut ndryshojnë shpesh, kështu që përshtatshmëria është një nevojë e rëndësishme dhe Coirule është e përkushtuar për të përmbushur kërkesat më të larta të çdo investitori.

Filloni të krijoni rregulla

Modeloni tregtime automatike bazuar në treguesit më të famshëm

Binance Coin ka një udhërrëfyes shumë të mrekullueshëm për vitin 2019, njoftimet mund të publikohen në çdo kohë dhe çmimi mund të ndryshojë kur prisni më pak pasi HitBTC është i hapur 24/7. Një tregti e automatizuar ju mundëson të kapni çdo mundësi pa injoruar një tregti të vetme. Tregtoni me Algoritme me Coinrule tani!

Nxitni strategji kur tregu ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni strategji tani

Merrni sinjale tregtare falas, rregulla plani dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda