Refactor effectively your SC capital with an automatic trading rule on HitBTC etc

Kapërceni tregun duke përdorur analizën teknike në HitBTC dhe bëni fitime me SC brenda pak orësh

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova alternativa mjetesh, hasa Coinrule. Top!”
Rupert

Krijoni strategji tregtare, pa ndërprerje

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e Siacoin në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! CoinruleZgjidhja e tij po kalon vazhdimisht

Krijo një rregull

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni porosinë tuaj

Tregtoni në mënyrë të sigurt në HitBTC

Përdoruesit tanë mund të grumbullohen në HitBTC me teknika të shtuara sigurie me shpejtësinë e dritës. Me Coinrule në asnjë moment nuk jeni në rrezik. CoinruleUdhëzimet e automatizuara të tregtimit të tij janë krijuar për t'ju mbrojtur!

Krijo një rregull

Dizajnoni makinën tuaj tregtare dhe vendosni porositë tuajaSC

CoinruleEkipi i 's ka një përvojë shumëvjeçare në industri dhe di se si të blejë dhe shesë SC në HitBTC, etj. Ne kemi mësuar se si t'i zotërojmë tregjet me kalimin e viteve!

Krijo një rregull

Zhvilloni sisteme tregtare bazuar në tregues të zgjuar

CoinruleMonitorimi i tij është zhvilluar për të mos rrezikuar sa më mirë. Ju nuk duhet të siguroni të drejtat e tërheqjes së HitBTC. Coinrule nuk mund të hapni fondet tuaja në asnjë ditë. Ne ruajmë çelësin tuaj API me monitorimin më të mirë në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule në Portofol, në mënyrë të sigurt.

Aktivizoni robotët kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni balenat që ndikojnë në treg Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni porosi menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda