Blini/Shitni Chainlink si një guru në OKex

Ndërtoni sistemin tuaj të tregtimit dhe lëreni të funksionojë për ju, në OKex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet e shkallës ushtarake
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova opsionet e veglave, hasa Coinrule. E jashtëzakonshme!”
Rupert

Krijoni plane tregtare, pa ndërprerje

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e Chainlink në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! CoinruleGjeneratori po funksionon pa ndërprerje

Ndërtimi i rregullave

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni porosinë tuaj

Tregtoni në mënyrë të sigurt në OKex

Përdoruesit tanë mund të grumbullohen në OKex me metoda të shtuara sigurie çdo ditë. Me Coinrule në asnjë moment nuk jeni në rrezik. CoinruleUdhëzimet e automatizuara të tregtimit janë krijuar për t'ju mbrojtur!

Ndërtimi i rregullave

Krijoni modelin tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuajaLINK

CoinruleEkipi i 's ka një përvojë shumëvjeçare në industri dhe di se si të blejë dhe shesë LINK në OKex, etj. Ne kemi zotëruar se si t'i tejkalojmë tregjet ndër vite!

Ndërtimi i rregullave

Dizajnoni sisteme tregtare bazuar në treguesit më të famshëm

CoinruleMonitorimi i tij është zhvilluar për të mos rrezikuar sa më mirë. Ju nuk keni nevojë të siguroni të drejtat e tërheqjes së OKex. Coinrule nuk mund të hapni fondet tuaja në asnjë sezon. Ne ruajmë çelësin tuaj API me monitorimin më të mirë në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule në portofol, pa dëm.

Aktivizoni robotët kur ndryshon dinamika e tregut Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni ndryshimet e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni plane menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Likuid Bitpanda