Analiza teknike në OKex si një magjistar

Kryesoni tregun duke përdorur analizën teknike në OKex dhe fitoni me IOST në sekonda

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Bursat kryesore
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, blerja/shitja e kriptove është gati të përparojë”
Mikka

Krijoni rregulla automatike të kriptos

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar strategji dhe cilësime të reja për mjedisin tregtar. Analiza jonë teknike lejon përdoruesit e IOST të bëjnë fitime gjatë tregtimit të monedhave, përfshirë IOST, në OKex.

Krijo Bot

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni sistemin tuaj të tregtimit

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në OKex

Coinrule është një analizë teknike që lejon [tregtarët} e klasave të ndryshme të ekspertizës të bëjnë para duke tregtuar IOST. Përdoruesit tanë janë në gjendje të ndërtojnë strategji të shpejta dhe të zgjuara tregtare në të gjitha portofolet kryesore. Ju mund të testoni dhe ekzekutoni tregtitë tuaja automatike për të përcaktuar strategjinë tuaj. Coinrule e bën atë shumë të shkathët për të ndërtuar një portofol të IOST, të mbroni portofolin tuaj dhe të hidheni në pompat e tregut.

Krijo Bot

Krijoni teknikën tuaj të tregtimit dhe menaxhoni coinsIOST-in tuaj

Tregjet e kriptomonedhave nuk flenë! Vetëm një analizë teknike mund të shfrytëzojë plotësisht të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të përcaktoni një analizë teknike me Coinrule shumë lehtë! Porositni rregullat tuaja duke përdorur redaktorin e sistemeve tona tregtare, pa pasur aftësi kodimi të përfshira!

Krijo Bot

Dizajnoni sisteme tregtare bazuar në treguesit e shkallës ushtarake

IOST është rritur më shumë se 50 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të përjetoni kthime që ndryshojnë jetën duke reduktuar përgjegjësinë tuaj. blerja/shitja e kriptove është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju mundëson të merrni një pozicion të fortë për të!

Aktivizoni robotët kur tregu i kriptove ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tendencat e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregti automatike që tani

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Likuid Bitpanda