Tregtoni në Binance dhe Blini/Shitni monedhën Binance

Kapërceni hapësirën e kriptove, tregtoni në Binance dhe tregtoni BNB në mënyrë efektive. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të famshme
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Gjëja më e mirë që ka ndodhur në kripto në pesë vitet e fundit”
Claudio

Dizajnoni kripto-bot automatik, menjëherë

Coinrule është mjeti efektiv për shumë lloje të ndryshme investitorësh dhe tregtarësh. Ekziston një gamë e gjerë mundësish të ofruara në platformën tonë. Ju mund të testoni dhe menaxhoni strategjitë tuaja automatike për të planifikuar sistemin tuaj të tregtimit dhe për të blerë/shitur BNB. Do të jetë shumë e thjeshtë për të grumbulluar BNB, për të mbrojtur portofolin tuaj, për të kapur ndonjë pompë pa humbur një hale të papritur.

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Coinrule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë aktivitetin tuaj tregtar më efektiv duke qenë i drejtpërdrejtë. Tregjet e kriptomonedhave janë të hapura 24/7, vetëm një plan i automatizuar tregtimi mund të zgjedhë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të ndodhë në treg. Si të krijoni një rregull tregtimi automatik me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja të automatizuara duke përdorur sistemin Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Tregtoni me algoritme

Zhvilloni makinën tuaj tregtare dhe grumbulloni BNB

At Coinrule ne po punojmë me zgjuarsi për të ofruar veçori dhe ndryshime të reja në redaktorin tonë çdo ditë. Në fakt, ne jemi në bashkëpunim me klientët tanë më të avancuar dhe shkëmbimet kryesore për të mbledhur komente dhe sugjerime.

Tregtoni me algoritme

Modeloni strategji automatike bazuar në treguesit më të përdorur

Tregtimi ka nevojë për kontroll, qëndrim dhe metodë. Çfarë e bën tregtinë kaq të rëndë? Natyra njerëzore dhe perceptimet mund të ndikojnë negativisht në fitimet tuaja tregtare. Përdorimi i një sistemi të automatizuar tregtimi ju lejon të ndryshoni efektet e ankthit, euforisë dhe lakmisë që mund të përjetojë çdo klient. Gjithashtu një amator mund të tregtojë si një profesionist me të Coinrule!

Aktivizoni robotët kur tregu ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni plane menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, vendosni tregtime automatike dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Likuid Bitpanda