Tregtoni në Binance si një profesionist

Fitoni tregun e altcoin, tregtoni në Binance dhe tregtoni DASH si një guru. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, investimi në kripto është gati të ngrihet në qiell”
Luis

Modeloni një rregull automatik tregtimi në çast

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar të reja crypto trading bots dhe zgjidhje të reja për konfigurimin e tregtimit. Tregtia jonë i lejon entuziastët e kriptove DASH të bëjnë fitime ndërsa tregtojnë çdo monedhë, përfshirë DASH, në Binance.

Krijo një rregull

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni planin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Coinrule është një tregti që u jep [tregtarëve} grupeve të ndryshme të ekspertizës për të fituar para nga tregtimi DASH. Përdoruesit tanë janë në gjendje të ndërtojnë strategji tregtare të menaxhueshme dhe të zgjuara në të gjitha shkëmbimet kryesore. Ju mund të testoni dhe të përdorni tregtitë tuaja automatike për të vendosur strategjinë tuaj. Coinrule e bën shumë të shpejtë krijimin e një portofoli DASH, ruajtjen e portofolit tuaj dhe kapjen e pompave të tregut.

Krijo një rregull

Planifikoni makinën tuaj tregtare dhe menaxhoni monedhat tuajaDASH

Tregjet e kriptomonedhave nuk flenë kurrë! Vetëm një tregti mund të shfrytëzojë plotësisht të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të planifikoni një tregti me Coinrule shumë lehtë! Dizenjoni rregullat tuaja duke përdorur mjetin tonë të strategjive tregtare, nuk nevojiten aftësi kodimi!

Krijo një rregull

Ndërtoni sisteme tregtare bazuar në treguesit e zakonshëm

DASH është rritur më shumë se 100 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të paraqisni kthime që ndryshojnë jetën duke reduktuar rrezikun tuaj. Tregtimi i kriptove është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju lejon të përfitoni prej saj!

Aktivizoni mekanizmat kur ndryshon tregu i kriptove Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregti sot

Merrni sinjale tregtare falas, ndërtoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda