Makina e përsosur për të tregtuar DCR në mënyrë efektive në Binance

Fitoni dinamizmin e tregut, tregtoni në Binance dhe tregtoni lehtësisht DCR. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të famshme
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një server kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Robert

Dizenjoni rregulla automatike të kriptove, pa ndërprerje

Coinrule e bën sistemin automatik të tregtimit po aq të drejtpërdrejtë sa IFTTT. Çdo investitor do të jetë në gjendje të krijojë programin e tij tregtar menjëherë pa aftësi kodi. Një platformë e adaptueshme dhe e jashtëzakonshme do të përputhet me nevojat e çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë rast në lëvizjet e tregut nuk do të dështojë të kapet më.

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni planin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Ju mund të kontrolloni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një panel kontrolli i unifikuar i lidhur me Binance dhe aty do të rishikoni të gjitha veçoritë përkatëse në lidhje me ndërtuesin e strategjisë suaj të kriptos. Ju keni kontroll të plotë të monedhave tuaja, Coinrule nuk lejohet të heqë kriptovalutat tuaja nga shkëmbimi juaj. Siguria juaj është preferenca jonë kryesore!

Tregtoni me algoritme

Zhvilloni strategjinë tuaj tregtare dhe tradeDCR

Menaxhoni Shkëmbimin tonë Demo me monedha virtuale për të testuar në një mjedis të sigurt strategjitë tuaja automatike në ngjarje reale të tregut pa rrezik për monedhën tuaj. Ju mund të ndryshoni sistemin tuaj të ri tregtar për ta bërë atë më të fuqishëm. Kushtet e tregut evoluojnë shpesh kështu që dashamirësia është një detyrim i rëndësishëm dhe Coirule është e përkushtuar të përmbushë kërkesat më të larta të çdo investitori.

Tregtoni me algoritme

Modeloni tregtime automatike bazuar në treguesit më të përdorur

Decred ka një udhërrëfyes shumë emocionues për vitin 2019, më shumë raporte mund të publikohen çdo ditë dhe çmimi mund të lëvizë kur të prisni më pak pasi Binance funksionon 24/7. Sistemet automatike të tregtimit ju mbështesin për të kapur mundësitë më të mira pa humbur asnjë tregti të vetme. Krijo Bot me Coinrule tani!

shkrehës crypto trading bots kur ndryshon dyshemeja e tregtimit Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregti menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni rregullat dhe menaxhoni alokimin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda