Motori i përsosur për të tregtuar ENJ në mënyrë të përshtatshme në Binance

Zhvilloni planin tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Binance dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet e shkallës ushtarake
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një mjedis kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Laszlo

Modeloni një kripto-bot sot

Coinrule e bën kripto-botin automatik po aq të menjëhershëm sa IFTTT. Çdo klient do të jetë në gjendje të përcaktojë programin e tij të tregtimit menjëherë pa aftësi kodi. Një mjedis i menaxhueshëm dhe ideal do të respektojë kërkesat e çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë mundësi në treg nuk do të humbasë më.

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni strategjinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Mund të rregulloni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një aplikacion i unifikuar i lidhur me Binance dhe aty do të merrni të gjitha të dhënat e rëndësishme për redaktuesin tuaj të strategjisë. Ju keni kontroll të plotë të fondeve tuaja, Coinrule nuk lejohet të nxjerrë fondet tuaja nga portofoli juaj. Siguria juaj është prioriteti ynë kryesor!

Tregtoni me algoritme

Planifikoni metodën tuaj të tregtimit dhe tregtoniENJ

Provoni Shkëmbimin tonë Demo me portofolin virtual për të testuar në mënyrë të sigurt strategjitë tuaja automatike në simulimet reale të tregut pa rrezik për fondet tuaja. Ju mund të rregulloni planin tuaj të tregtimit për ta bërë atë më fitimprurës. Kushtet e tregut ndryshojnë shpesh, kështu që fleksibiliteti është një kërkesë e rëndësishme dhe Coirule është e angazhuar për të përmbushur kërkesat më të larta të çdo investitori.

Tregtoni me algoritme

Ndërtoni tregti automatike bazuar në treguesit më të famshëm

Enjin Coin ka një udhërrëfyes shumë interesant për vitin 2019, lajmet mund të publikohen papritmas dhe çmimi mund të rritet ose ulet kur prisni më pak që kur Binance tregton 24/7. Një kripto-bot ju mbështet për të kapur mundësitë më të mira pa humbur asnjë tregti të vetme. Filloni me Coinrule tani!

shkrehës crypto trading bots kur ndryshon dinamizmi i tregut Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregtime automatike sot

Merrni sinjale tregtare falas, rregulla dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda