Pump great coins like ETC on Binance using cryptocurrency exchange sites

Ndërtoni tregtinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Binance dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet e shkallës ushtarake
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, tregtimi i kriptove është gati të zhvillohet”
James

Krijoni sisteme tregtare, pa ndërprerje

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar të reja crypto trading bots dhe makineritë për vendosjen e tregtimit. Tregtia jonë i lejon tregtarët ETC të bëjnë fitime ndërsa tregtojnë çdo monedhë, përfshirë ETC, në Binance.

Krijoni rregulla automatike

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj automatike

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Coinrule është një tregti që i bën [tregtarët} grupe të ndryshme ekspertize për të fituar para nga tregtimi ETJ. Përdoruesit tanë lejohen të ndërtojnë strategji të thjeshta dhe më të mira tregtare në të gjitha llogaritë kryesore. Ju mund të testoni dhe të përdorni tregtitë tuaja automatike për të vendosur strategjinë tuaj. Coinrule e bën shumë të shpejtë krijimin e një portofoli ETC, mbrojtjen e portofolit tuaj dhe sigurimin e pompave të tregut.

Krijoni rregulla automatike

Krijoni sistemin tuaj të tregtimit dhe menaxhoni coinsETC tuaj

Tregjet e kriptomonedhave nuk flenë kurrë! Vetëm një tregti mund të menaxhojë plotësisht të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të zhvilloni një tregti me Coinrule shumë lehtë! Dizajnoni rregullat tuaja duke përdorur ndërtuesin tonë të strategjive tregtare, nuk nevojiten aftësi kodimi!

Krijoni rregulla automatike

Dizajnoni sisteme tregtare bazuar në treguesit më të famshëm

ETC është rritur më shumë se 100 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të paraqisni kthime që të ndryshojnë jetën duke reduktuar rrezikun tuaj. Tregtimi i kriptove është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju lejon të merrni një pozicion fitues të tij!

Aktivizoni mekanizmat kur ndryshon dinamizmi i tregut Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, ndërtoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda