Design easily your KMD capital with an automatic trading plan on Binance

Zotëroni tregun duke përdorur tregtinë në Binance dhe fitoni me KMD brenda pak orësh

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të përdorura
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova mjete të reja bot, hasa Coinrule. E pabesueshme!”
Kim

Zhvilloni një rregull automatik tregtimi sot

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e Komodo në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! Coinrulemjedisi i tij po kalon vazhdimisht

Tregtisë Tani

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni planin tuaj

Tregtoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Klientët tanë mund të grumbullohen në Binance me modele kontrolli të shtuara 24 7. Me Coinrule nuk lihet kurrë të jesh në mundësinë tënde. CoinrulePorositë e automatizuara të janë ndërtuar për t'ju ruajtur!

Tregtisë Tani

Modeloni strategjinë tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja KMD

CoinruleEkipi i 's ka një histori industrie dhe di se si të blejë dhe shesë KMD në Binance, etj. Ne kemi mësuar se si t'i zotërojmë tregjet me kalimin e viteve!

Tregtisë Tani

Planifikoni sistemet e tregtimit bazuar në treguesit e njohur

CoinruleMonitorimi i tij është konceptuar për kontrollin më të mirë të mundshëm. Ju nuk duhet të siguroni të drejtat e tërheqjes së Binance. Coinrule nuk mund të lëvizni fondet tuaja në asnjë periudhë. Ne ruajmë çelësin tuaj API me monitorim të shkallës ushtarake në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule në portofol, në siguri të plotë.

Aktivizoni mekanizmat kur ndryshon hapësira e kriptove Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni balenat që ndikojnë në treg Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare sot

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda