Ndërtoni një plan tregtar të automatizuar për tregtimin e NANO në Binance dhe më shumë

Kapërceni tregun duke përdorur tregtinë në Binance dhe fitoni me NANO brenda pak minutash

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të përdorura
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni NANO në Binance edhe kur flini!”
Claudio

Planifikoni rregullat e automatizuara të tregtimit, 24/7

Coirule ka një objektiv kryesor, ne duam ta bëjmë aktivitetin tuaj tregtar më efektiv dhe më të thjeshtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një strategji e automatizuar e tregtimit mund të përdorë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të ndodhë në tregun e altcoin. Si të filloni një rregull automatik tregtimi për NANO me Coinrule? Vendosni strategjitë tuaja automatike duke përdorur modalitetin Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Mëso më shumë

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni porosinë tuaj

Bli/shit në mënyrë të sigurt në Binance

Në një panel të unifikuar të lidhur me Binance, ju do të keni të gjitha detajet domethënëse në lidhje me tregtimet tuaja automatike. Mund t'i trajtoni lehtësisht, t'i ndaloni dhe t'i ekzekutoni ato në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të plotë të sistemit tuaj të tregtimit.

Mëso më shumë

Ndërtoni modelin tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja NANO

CoinruleSistemet e sigurisë janë të dizajnuara për mbulim maksimal. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së Binance. Çelësi juaj API merret me siguri të nivelit ushtarak jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në portofol, në një mjedis të sigurt.

Mëso më shumë

Krijoni rregulla bazuar në treguesit e njohur

Ne duam të ofrojmë një robot që plotëson nevojat më të larta. ne jemi në lidhje me klientët tanë më të avancuar për të zhvilluar produktin tonë çdo ditë. Bashkëpunoni me ne dhe caktoni një seancë tregtare të kufizuar Një-për-Një!

Shkaktoni korrelacione kur ndryshon tregu i kriptove Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni balenat që ndikojnë në treg Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni porosi menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, strategji plani dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda