Tregtoni NEM në shkëmbimet kryesore si Binance dhe bëhuni një ekspert i hapësirës së kriptove

Zotëroni tregun duke përdorur tregtinë në Binance dhe fitoni me NEM në sekonda

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, blerja/shitja e kriptove është gati të përparojë”
Mikka

Krijo një sistem të automatizuar

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar strategji dhe cilësime të reja për pamjen e tregtimit. Tregtia jonë i lejon tregtarët NEM të bëjnë fitime ndërsa tregtojnë çdo monedhë, përfshirë NEM, në Binance.

Filloni të krijoni rregulla

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni planin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurtë në Binance

Coinrule është një tregti që lejon [tregtarët} e llojeve të ndryshme të ekspertizës për të fituar para duke tregtuar NEM. Përdoruesit tanë janë në gjendje të ndërtojnë strategji tregtare të shpejta dhe shpikëse në të gjitha portofolet kryesore. Ju mund të testoni dhe ekzekutoni tregtitë tuaja automatike për të zhvilluar strategjinë tuaj. Coinrule e bën atë shumë fleksibël për të krijuar një portofol të NEM, për të mbrojtur portofolin tuaj dhe për të hyrë në pompat e tregut.

Filloni të krijoni rregulla

Planifikoni teknikën tuaj të tregtimit dhe menaxhoni monedhat tuaja NEM

Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë pafundësisht! Vetëm një tregti mund të shfrytëzojë plotësisht të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të përcaktoni një tregti me Coinrule shumë lehtë! Porosit rregullat tuaja duke përdorur redaktorin e sistemeve tona tregtare, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Filloni të krijoni rregulla

Ndërtoni sisteme tregtare bazuar në tregues të zgjuar

NEM është rritur më shumë se 50 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të dëshmoni kthime që ndryshojnë jetën duke reduktuar përgjegjësinë tuaj. tregtimi i argumenteve është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju mundëson të merrni një pozicion të fortë për të!

Aktivizoni robotët kur ndryshon kati i tregtimit Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tendencat e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare që tani

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda