Ndërtoni një strategji tregtare automatike për tregtimin e XLM në Binance dhe më shumë

Mundeni tregun e kriptove, tregtoni në Binance dhe tregtoni XLM me zgjuarsi. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni XLM në Binance edhe kur flini!”
Tony

Filloni rregullat automatike të tregtimit, 24/7

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë tregtimin tuaj të ditës më efektive dhe fitimprurëse. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një kripto-bot i automatizuar mund të shfrytëzojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të zhvillohet në hapësirën e kriptove. Si të programoni një porosi për XLM me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur sistemin Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni porosinë tuaj

Bli/shit në mënyrë të sigurt në Binance

Në një tabelë instrumentesh të unifikuar të lidhur me Binance, do të gjeni të gjitha aspektet thelbësore në lidhje me tregtimin tuaj automatik. Mund t'i kontrolloni lehtësisht, t'i ngrini dhe t'i përdorni në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të përsosur të makinës suaj të investimit.

Tregtoni me algoritme

Planifikoni strategjinë tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuajaXLM

CoinruleSistemet e sigurisë janë të dizajnuara për të mos rrezikuar maksimalisht. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së Binance. Çelësi juaj API ruhet me siguri të garantuar jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule mbi Alokimin, me një teknologji të koduar.

Tregtoni me algoritme

Ndërtoni rregulla bazuar në tregues të sigurt

Ne duam të ofrojmë një motor që respekton aftësitë më të larta. ne jemi në bashkëpunim me klientët tanë më të kualifikuar për të avancuar produktin tonë çdo ditë. Lidhuni me ne dhe rezervoni një seancë tregtare individuale Një-për-Një!

Aktivizoni robotët kur tregu ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tregjet në lëvizje Maksimizoni fitimet

Filloni menjëherë të krijoni tregtime automatike

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda