Blini/Shitni Verge si një tregtar me përvojë në Bitfinex

Kampiononi hapësirën e kriptove, tregtoni në Bitfinex dhe tregtoni XVG me zgjuarsi. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova zgjidhje për bot, hasa Coinrule. mahnitëse!”
Jason

Ndërtoni bot të automatizuar, pa ndërprerje

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e Verge në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! Coinrulemotori i tij funksionon pa ndërprerje

Krijoni rregulla automatike

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj automatike

Tregtoni në mënyrë të sigurtë në Bitfinex

Investitorët tanë mund të grumbullohen në Bitfinex me makineritë e shtuara të kontrollit pa ndërprerje. Me Coinrule ju nuk mbeteni kurrë në përgjegjësinë tuaj. CoinruleUrdhrat e automatizuara të blerje-shitjes janë konceptuar për t'ju mbrojtur!

Krijoni rregulla automatike

Krijoni metodën tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuajaXVG

CoinruleEkipi i 's ka një përvojë në industri dhe di se si të blejë dhe shesë XVG në Bitfinex, etj. Ne kemi përsosur se si të fitojmë tregjet me kalimin e viteve!

Krijoni rregulla automatike

Dizajnoni sisteme tregtare bazuar në treguesit kryesorë

CoinruleMonitorimi është projektuar për mbulimin më të mirë të mundshëm. Ju nuk duhet të siguroni të drejtat e tërheqjes së Bitfinex. Coinrule nuk mund të hyjë në fondet tuaja në çdo kohë. Ne ruajmë çelësin tuaj API me monitorim të garantuar në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule në Alokim, në mënyrë të sigurtë.

Aktivizoni mekanizmat kur tregu ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tregjet në lëvizje Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Likuid Bitpanda