Tregtoni në Bitmex me Bitcoin

Kryesoni tregun duke përdorur tregtinë në Bitmex dhe fitoni me BTC brenda pak minutash

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të përdorura
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Strategjia e shkëlqyer, automatike e tregtimit e lehtësuar, për të gjitha grupet e mbajtësve."
Martin

Krijoni një rregull të dobishëm tregtimi automatik

A keni provuar ndonjëherë të filloni rregullat e tregtimit të parave dixhitale dhe dështoi? A keni provuar ndonjëherë të robotizoni blerjen/shitjen e Bitcoin në Bitmex? duke prezantuar Coinrule! Coinrule është një mjet rregullash tregtare që i lejon përdoruesit të fillojnë një sistem të automatizuar pa kodim! Robotizoni të gjitha blerjet/shitjen e parave tuaja dixhitale me të vetmin softuer të tregtimit të kriptove që ju nevojitet!

Filloni tregtimin

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni sistemin tuaj të tregtimit

Tregtoni në mënyrë të sigurtë në Bitmex

E mbani mend kur tregjet u hodhën 150 herë e më shumë? A do të donit të kishit investuar në Bitcoin në Bitmex në atë kohë? Coinrule ju ndihmon të shfrytëzoni çdo mundësi edhe kur jeni duke fjetur! Investitorët më të avancuar krijojnë makina. Filloni të tregtoni me Coinrule sot për të menaxhuar monedhat tuaja BTC çdo 24 orë.

Filloni tregtimin

Dizajnoni modelin tuaj të tregtimit dhe tregtoni BTC

Projektet më profesionale të parave dixhitale si Bitcoin janë duke u hedhur përpara në udhërrëfyesin e tyre 2019. A keni dashur të bëni porositë tuaja BTC, BTC ose BTC? A jeni tashmë në Bitmex? Tani është koha për të Tregtuar Tani, sillni blerjen-shitjen e parave tuaja dixhitale në hapin e mëposhtëm me Coinrule!

Filloni tregtimin

Zhvilloni strategji të bazuara në tregues të njohur

Ndonje pyetje? Thuaj përshëndetje CoinruleQendra e Ndihmës së! Lexoni për sigurinë tonë për blerjen/shitjen tuaj, si i mbajmë çelësat tuaj API, si mund të lidheni Coinrule në Bitmex dhe cilat strategji tregtare ju nevojiten për të përfituar Bitcoin. Tregtoni me Algoritme me Coinrule dhe na tregoni nëse keni ndonjë pyetje!

shkrehës crypto trading bots kur ndryshon tregu i altcoin Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni balenat që ndikojnë në treg Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregti automatike tani

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni sistemet e tregtimit dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda