Tregtoni BAT në shkëmbimet kryesore si Bittrex dhe bëhuni një profesionist i hapësirës së kriptove

Zotëroni hapësirën e kriptove, tregtoni në Bittrex dhe tregtoni BAT si një tregtar profesionist. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të famshme
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, investimi në kripto është gati të ngrihet në qiell”
Luis

Ndërtoni menjëherë një rregull automatik tregtimi

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar të reja crypto trading bots dhe zgjidhje të reja për redaktorin e tregtimit. Tregtia jonë i lejon mbajtësit e BAT të bëjnë fitime gjatë tregtimit të monedhave, përfshirë BAT, në Bittrex.

Ndërtimi i Strategjisë

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni sistemin tuaj të tregtimit

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në Bittrex

Coinrule është një tregti që u jep [tregtarëve] kategori të ndryshme ekspertize për të fituar para nga tregtimi BAT. Përdoruesit tanë janë në gjendje të ndërtojnë strategji tregtare të menaxhueshme dhe të sigurta në të gjitha shkëmbimet kryesore. Ju mund të testoni dhe plotësoni tregtitë tuaja automatike për të krijuar strategjinë tuaj. Coinrule e bën shumë të menjëhershme krijimin e një portofoli BAT, mbrojtjen e portofolit tuaj dhe kapjen e pompave të tregut.

Ndërtimi i Strategjisë

Krijoni makinën tuaj tregtare dhe menaxhoni monedhat tuaja BAT

Tregjet e kriptomonedhave nuk flenë në asnjë moment! Vetëm një tregti mund të shfrytëzojë plotësisht të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të planifikoni një tregti me Coinrule shumë lehtë! Hartoni rregullat tuaja duke përdorur mjetin tonë të strategjive tregtare, pa aftësi kodimi fare!

Ndërtimi i Strategjisë

Dizajnoni sisteme tregtare bazuar në treguesit më të përdorur

BAT është rritur më shumë se 100 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të hasni kthime që ndryshojnë jetën duke reduktuar rrezikun tuaj. Tregtimi i kriptomonedhave është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju lejon të përfitoni prej saj!

Aktivizoni mekanizmat kur tregu ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni strategji sot

Merrni sinjale tregtare falas, planifikoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda