Menaxhoni si profesionist kapitalin tuaj DASH me një bot tregtar në Bittrex etj

Mundeni tregun, tregtoni në Bittrex dhe tregtoni DASH si një tregtar profesionist. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova platforma të reja kripto-bot, hasa Coinrule. Fantastike!”
Mat

Programoni strategji të automatizuara tregtare

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e DASH në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! CoinruleZgjidhja po funksionon pa ndërprerje

Fillo Bot

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni porosinë tuaj

Tregtoni në mënyrë të sigurtë në Bittrex

Tregtarët tanë mund të grumbullohen në Bittrex me strategji të shtuara monitorimi në çdo kohë. Me Coinrule nuk ju ka mbetur asnjë moment të jeni në rrezik. CoinruleRregullat e automatizuara të 's janë zbatuar për t'ju mbrojtur!

Fillo Bot

Dizajnoni sistemin tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuajaDASH

CoinruleEkipi i 's ka një histori në industri dhe di se si të blejë dhe shesë DASH në Bittrex, etj. Ne kemi përsosur se si të fitojmë tregjet me kalimin e viteve!

Fillo Bot

Zhvilloni sisteme tregtare bazuar në tregues të sigurt

CoinruleSiguria e tij është ndërtuar për sigurinë më të mirë të mundshme. Ju nuk keni nevojë të siguroni të drejtat e tërheqjes së Bittrex. Coinrule nuk mund të prekë fondet tuaja në asnjë moment. Ne ruajmë çelësin tuaj API me siguri të lartë në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule në llogari, në një mjedis të sigurt.

Aktivizoni robotët kur ndryshon tregu i altcoin Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tregjet në lëvizje Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregti automatike që tani

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda