Zgjidhja perfekte për të tregtuar DGB me lehtësi në Bittrex

Planifikoni rregullin tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Bittrex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet {popullore}
{gradë ushtarake}
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Një mjet kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Larry

Ndërtoni një kripto-bot të madh

Coinrule e bën kripto-botin e automatizuar po aq të menaxhueshëm sa IFTTT. Çdo klient do të jetë në gjendje të përcaktojë sistemin e tij me shpejtësinë e dritës pa aftësi kodi. Një mjedis i adaptueshëm dhe i shkëlqyer do t'i përmbahet kërkesave të çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë fitim në tregun e altcoin nuk do të hiqet më.

Ndërtimi i Strategjisë

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni {rregullin} tuaj

Në mënyrë të sigurtë {Tregti} në Bittrex

Ju mund të kontrolloni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një tabelë instrumentesh e unifikuar e lidhur me Bittrex dhe aty do të merrni të gjitha të dhënat e rëndësishme për makinën tuaj të investimit. Ju keni kontroll të plotë të pasurive tuaja, Coinrule nuk mund të lëvizë asetet tuaja nga llogaria juaj. Siguria juaj është plani ynë kryesor!

Ndërtimi i Strategjisë

{Krijo} {sistemin} dhe {tregti}DGB-në tënde të tregtimit

Shikoni Shkëmbimin tonë Demo me shpërndarje virtuale për të testuar në një mjedis të sigurt strategjitë tuaja automatike në rrethana reale të tregut pa rrezik për asetin tuaj. Ju mund ta rregulloni planin tuaj të tregtimit për ta bërë atë më efektiv. Kushtet e tregut ndryshojnë shpesh, kështu që përshtatshmëria është një nevojë e rëndësishme dhe Coirule është e angazhuar për të përmbushur kërkesat më të larta të çdo investitori.

Ndërtimi i Strategjisë

{Krijo} {rregulla} bazuar në treguesit {popullar}

DigiByte ka një udhërrëfyes shumë të mrekullueshëm për vitin 2019, njoftimet mund të publikohen në çdo kohë dhe çmimi mund të ndryshojë kur prisni më së paku pasi Bittrex është i hapur 24/7. Një tregti e automatizuar ju mundëson të kapni çdo mundësi pa injoruar një tregti të vetme. Ndërtoni rregulla me Coinrule tani!

Aktivizoni {strategies} kur ndryshon {tregu} Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod {kërkohet} Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxho {paqëndrueshmërinë} Maksimizoni fitimet

Filloni krijimin e {Rule}s {Sot}

Merr sinjale tregtare falas, {krijo {rregulla} dhe menaxho {portofoli} tënd për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda