Rebalance efficiently your NEM capital with a trading bot on Bittrex etc

Kapërceni tregun duke përdorur tregtinë në Bittrex dhe fitoni me NEM brenda pak orësh

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të përdorura
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova për mjete të reja makinerie, hasa Coinrule. E pabesueshme!”
Pete

Krijoni një rregull efektiv tregtimi

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e NEM në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! CoinruleServeri i tij po funksionon pa ndërprerje

Tregtisë Tani

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni porosinë tuaj

Tregtoni në mënyrë të sigurtë në Bittrex

Klientët tanë mund të grumbullohen në Bittrex me modele të shtuara sigurie me shpejtësinë e dritës. Me Coinrule në asnjë rrethanë nuk jeni në rrezik. CoinruleTregtitë e automatizuara të 's janë zhvilluar për t'ju mbrojtur!

Tregtisë Tani

Hartoni strategjinë tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja NEM

CoinruleEkipi i 's ka një performancë fituese të industrisë dhe di se si të blejë dhe shesë NEM në Bittrex, etj. Ne kemi mësuar se si t'i zotërojmë tregjet me kalimin e viteve!

Tregtisë Tani

Zhvilloni sisteme tregtare bazuar në tregues të njohur

CoinruleKontrolli i tij zbatohet për mbrojtjen më të mirë të mundshme. Ju nuk duhet të siguroni të drejtat e tërheqjes së Bittrex. Coinrule nuk mund të futni fondet tuaja në asnjë periudhë. Ne ruajmë çelësin tuaj API me kontroll të nivelit të lartë në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule në Exchange, në mënyrë të sigurt.

Aktivizoni mekanizmat kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni balenat që ndikojnë në treg Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni porosi tani

Merrni sinjale tregtare falas, ndërtoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda