Rebalance like a pro your PAX capital with a trading bot on Bittrex etc

Fitoni tregun duke përdorur tregtinë në Bittrex dhe fitoni me PAX brenda pak orësh

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova mjete të reja bot, hasa Coinrule. Top!”
Pete

Zhvilloni një rregull të dobishëm tregtimi

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e Paxos Standar... në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! CoinruleMjeti i zgjuar i 's po funksionon pa ndërprerje

Krijo një rregull

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj

Tregtoni në mënyrë të sigurtë në Bittrex

Klientët tanë mund të grumbullohen në Bittrex me modele kontrolli të shtuara pa ndërprerje. Me Coinrule ju kurrë nuk jeni lënë të jeni në rrezik. CoinruleTregtimet e automatizuara të 's janë zhvilluar për t'ju mbrojtur!

Krijo një rregull

Modeloni strategjinë tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja PAX

CoinruleEkipi i 's ka një performancë fituese të industrisë dhe di se si të blejë dhe shesë PAX në Bittrex, etj. Ne kemi mësuar se si të zotërojmë tregjet me kalimin e viteve!

Krijo një rregull

Planifikoni sistemet e tregtimit bazuar në tregues të zgjuar

CoinruleMonitorimi i tij zbatohet për mbrojtjen më të mirë të mundshme. Ju nuk keni nevojë të siguroni të drejtat e tërheqjes së Bittrex. Coinrule nuk mund të futni fondet tuaja në asnjë periudhë. Ne ruajmë çelësin tuaj API me monitorim të nivelit të lartë në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule në Exchange, në mënyrë të sigurt.

Aktivizoni mekanizmat kur ndryshon tregu i altcoin Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni balenat që ndikojnë në treg Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla tani

Merrni sinjale tregtare falas, planifikoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda