Design like a guru your XRP capital with a trading bot on Bittrex

Krijoni porosinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në Bittrex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të zgjuara
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule ju mund të tregtoni XRP në Bittrex edhe kur flini!”
Claudio

Dizenjoni një kripto-bot sot

Coirule ka një objektiv kryesor, ne duam ta bëjmë tregtimin e kriptomonedhës tuaj më efektive dhe më të lehtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një strategji e automatizuar e tregtimit mund të përdorë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të shfaqet në tregun e altcoin. Si të filloni një rregull tregtimi për XRP me Coinrule? Vendosni strategjitë tuaja automatike duke përdorur modalitetin Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Krijo një rregull

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni rregullin tuaj

Blej/shitur në mënyrë të sigurtë në Bittrex

Në një panel kontrolli të unifikuar të lidhur me Bittrex, do të shihni të gjitha informacionet përkatëse në lidhje me tregtitë tuaja automatike. Mund t'i rregulloni lehtësisht, t'i ndaloni dhe t'i ekzekutoni në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll absolut të ndërtuesit tuaj të strategjisë së kriptos.

Krijo një rregull

Zhvilloni sistemin tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuajaXRP

CoinruleSistemet e sigurisë janë të dizajnuara për kontroll maksimal. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së Bittrex. Çelësi juaj API mbahet me siguri të lartë jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në llogari, padëmshëm.

Krijo një rregull

Rregullat model bazuar në treguesit më të mirë

Ne duam të ofrojmë një mjet të zgjuar që qëndron në standardet më të larta. ne jemi në kontakt me përdoruesit tanë më ekspertë për të përmirësuar produktin tonë çdo ditë. Kontaktoni me ne dhe rezervoni një sesion unik tregtar Një-për-Një!

Shkaktoni korrelacione kur ndryshon tregu i kriptove Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni ndryshimet e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla sot

Merrni sinjale tregtare falas, strategji plani dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda