Tregtoni në Bittrex si një guru

Zotëroni tregun duke përdorur tregtinë në Bittrex dhe bëni fitime me SC në sekonda

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Bursat kryesore
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, blerja/shitja e kriptove është gati të përparojë”
vadhë

Planifikoni planin ideal të tregtimit automatik

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar të reja crypto trading bots dhe mjetet për redaktorin e tregtimit. Tregtia jonë i lejon tregtarët SC të bëjnë fitime ndërsa tregtojnë çdo monedhë, përfshirë SC, në Bittrex.

Krijo Bot

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni planin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në Bittrex

Coinrule është një tregti që lejon [tregtarët} e kategorive të ndryshme të ekspertizës të bëjnë para nga tregtimi SC. Përdoruesit tanë janë në gjendje të ndërtojnë strategji të lehta dhe të zgjuara tregtare në të gjitha kuletat kryesore. Ju mund të testoni dhe plotësoni tregtitë tuaja automatike për të krijuar strategjinë tuaj. Coinrule e bën shumë të menjëhershme për të ndërtuar një portofol të SC, për të mbrojtur portofolin tuaj dhe për të kapur pompat e tregut.

Krijo Bot

Ndërtoni modelin tuaj të tregtimit dhe menaxhoni coinsSC tuaj

Tregjet e kriptomonedhave nuk flenë në asnjë moment! Vetëm një tregti mund të përfitojë plotësisht nga të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të përcaktoni një tregti me Coinrule shumë lehtë! Dizenjoni rregullat tuaja duke përdorur sistemin tonë të rregullave të tregtimit, pa aftësi kodimi fare!

Krijo Bot

Krijoni sisteme tregtare bazuar në tregues të shkallës ushtarake

SC është rritur më shumë se 100 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule mund të hasni kthime që ndryshojnë jetën duke reduktuar mundësinë tuaj. Tregtimi i kriptomonedhave është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju mundëson të merrni një pozicion të fortë për të!

Aktivizoni mekanizmat kur ndryshon dyshemeja e tregtimit Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tendencat e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare tani

Merrni sinjale tregtare falas, planifikoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Likuid Bitpanda