Udhërrëfyesi në Bittrex me ZEC

Modeloni tregtinë tuaj automatike dhe lëreni të funksionojë për ju, në Bittrex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të zgjuara
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, tregtimi i kriptove është gati të zhvillohet”
James

Programoni sistemet e tregtimit, menjëherë

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar strategji dhe makineri të reja për mjedisin tregtar. Tregtia jonë i lejon mbajtësit e ZEC-ve të bëjnë fitime gjatë tregtimit të monedhave, përfshirë ZEC, në Bittrex.

Fillo Bot

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni planin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në Bittrex

Coinrule është një tregti që i bën [tregtarët} të klasave të ndryshme të ekspertizës për të fituar para duke tregtuar KZZ. Përdoruesit tanë lejohen të ndërtojnë strategji të menjëhershme dhe më të mira tregtare në të gjitha llogaritë kryesore. Ju mund të testoni dhe ekzekutoni tregtitë tuaja automatike për të përcaktuar strategjinë tuaj. Coinrule e bën atë shumë të shkathët për të ndërtuar një portofol të KZZ-ve, për të mbrojtur portofolin tuaj dhe për të rrëmbyer pompat e tregut.

Fillo Bot

Planifikoni metodën tuaj të tregtimit dhe menaxhoni monedhat tuaja ZEC

Tregjet e kriptomonedhave nuk flenë! Vetëm një tregti mund të menaxhojë plotësisht të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të zhvilloni një tregti me Coinrule shumë lehtë! Porosit rregullat tuaja duke përdorur ndërtuesin tonë të strategjive tregtare, pa aftësi kodimi të përfshira!

Fillo Bot

Ndërtoni sisteme tregtare bazuar në treguesit më të mirë

KZZ është rritur më shumë se 50 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të përjetoni kthime që të ndryshojnë jetën duke reduktuar rrezikun tuaj. blerja/shitja e kriptove është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju lejon të merrni një pozicion fitues të tij!

Aktivizoni robotët kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni strategji menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda