Tregtoni në HitBTC dhe Blini/Shitni Token Bazë të Vëmendjes

Krijoni rregullin tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në HitBTC dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të zgjuara
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Gjëja më e mirë që ka ndodhur në kripto në vitet e fundit"
Archi

Hartoni strategji të automatizuara tregtare

Coinrule është mjeti i jashtëzakonshëm për shumë grupe të ndryshme investitorësh dhe tregtarësh. Ekziston një gamë gjithëpërfshirëse e aftësive të ofruara në platformën tonë. Ju mund të testoni dhe arrini strategjitë tuaja automatike për të ndërtuar sistemin tuaj të tregtimit dhe për të blerë/shitur BAT. Do të jetë shumë e shkathët për të grumbulluar BAT, për të ruajtur portofolin tuaj, për të përgjuar çdo pompë pa humbur një rënie të papritur.

Filloni tregtimin

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në HitBTC

Coinrule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë tregtimin e kriptomonedhës tuaj më efektive, ndërkohë që është e lehtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një kripto-bot i automatizuar mund të kapë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të shfaqet në treg. Si të filloni një porosi me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja të automatizuara duke përdorur qasjen Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Filloni tregtimin

Dizenjoni sistemin tuaj të tregtimit dhe grumbulloni BAT

At Coinrule ne po punojmë shumë për të ofruar module të reja dhe përmirësime në mjetin tonë inteligjent çdo ditë. Në fakt, ne jemi në partneritet me klientët tanë më ekspertë dhe shkëmbimet kryesore për të mbledhur reagime dhe komente.

Filloni tregtimin

Zhvilloni strategji automatike bazuar në treguesit më të mirë

Tregtimi ka nevojë për rregull, qëndrim dhe proces. Çfarë e bën tregtimin kaq të mundimshëm? Natyra njerëzore dhe emocionet mund të ndikojnë negativisht në rezultatet tuaja tregtare. Përdorimi i një sistemi të automatizuar tregtimi ju lejon të zvogëloni efektet e frikës, euforisë dhe lakmisë që çdo klient mund të përjetojë. Gjithashtu një tregtar më pak me përvojë mund të tregtojë si një profesionist me të Coinrule!

Aktivizoni robotët kur ndryshon tregu i altcoin Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregti menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni tregti automatike dhe menaxhoni alokimin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda