Tregtoni në HitBTC si një guru

Ndërtoni tregtinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në HitBTC dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet e shkallës ushtarake
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, tregtimi i kriptove është gati të zhvillohet”
James

Krijoni sisteme tregtare, pa ndërprerje

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar të reja crypto trading bots dhe makineritë për vendosjen e tregtimit. Tregtia jonë i lejon tregtarët BCH të bëjnë fitime ndërsa tregtojnë çdo monedhë, përfshirë BCH, në HitBTC.

Krijoni rregulla automatike

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj automatike

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në HitBTC

Coinrule është një tregti që i bën [tregtarët} grupe të ndryshme ekspertize për të fituar para nga tregtimi BCH. Përdoruesit tanë lejohen të ndërtojnë strategji të thjeshta dhe më të mira tregtare në të gjitha llogaritë kryesore. Ju mund të testoni dhe të përdorni tregtitë tuaja automatike për të vendosur strategjinë tuaj. Coinrule e bën shumë të shpejtë ndërtimin e një portofoli BCH, mbrojtjen e portofolit tuaj dhe sigurimin e pompave të tregut.

Krijoni rregulla automatike

Krijoni sistemin tuaj të tregtimit dhe menaxhoni monedhat tuajaBCH

Tregjet e kriptomonedhave nuk flenë kurrë! Vetëm një tregti mund të menaxhojë plotësisht të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të zhvilloni një tregti me Coinrule shumë lehtë! Dizajnoni rregullat tuaja duke përdorur ndërtuesin tonë të strategjive tregtare, nuk nevojiten aftësi kodimi!

Krijoni rregulla automatike

Dizajnoni sisteme tregtare bazuar në treguesit më të famshëm

BCH është rritur më shumë se 100 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të paraqisni kthime që të ndryshojnë jetën duke reduktuar rrezikun tuaj. Tregtimi i kriptove është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju lejon të merrni një pozicion fitues të tij!

Aktivizoni mekanizmat kur ndryshon dinamizmi i tregut Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, ndërtoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda