Ndërtoni një strategji tregtare automatike për tregtimin e HT në HitBTC dhe më shumë

Mundeni tregun duke përdorur tregtinë në HitBTC dhe fitoni me HT brenda pak minutash

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet {popullore}
{gradë ushtarake}
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni HT në HitBTC edhe kur flini!”
Tony

{Krijo} {strategjitë e automatizuara tregtare}, {24/7}

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë strategjinë tuaj tregtare më efektive dhe më të thjeshtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një kripto-bot i automatizuar mund të shfrytëzojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të ndodhë në tregun e kriptove. Si të ndërtoni një rregull automatik tregtimi për HT me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur sistemin Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Filloni tregtimin

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni {rregullin} tuaj

{Tregtoni} në mënyrë të sigurt në HitBTC

Në një pult të unifikuar të lidhur me HitBTC, do të keni të gjitha detajet kuptimplota në lidhje me tregtimin tuaj automatik. Mund t'i ribalanconi lehtësisht, t'i ndaloni dhe t'i ekzekutoni në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të plotë të sistemit tuaj tregtar.

Filloni tregtimin

{Krijo} {sistemin} dhe {tregti}HT-në tënde të tregtimit

CoinruleSistemet e sigurisë janë të dizajnuara për mbulim maksimal. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së HitBTC. Çelësi juaj API merret me siguri të nivelit ushtarak jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në portofol, në mënyrë të sigurt.

Filloni tregtimin

{Krijo} {rregulla} bazuar në treguesit {popullar}

Ne duam të ofrojmë një mjedis që arrin nevojat më të larta. ne jemi në partneritet me tregtarët tanë më të sprovuar për të rinovuar produktin tonë çdo ditë. Bashkëpunoni me ne dhe caktoni një seancë speciale tregtare Një-për-Një!

Aktivizoni {strategies} kur ndryshon {tregu} Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod {kërkohet} Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxho {paqëndrueshmërinë} Maksimizoni fitimet

Filloni krijimin e {Rule}s {Sot}

Merr sinjale tregtare falas, {krijo {rregulla} dhe menaxho {portofoli} tënd për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Likuid Bitpanda