Makina e përsosur për të tregtuar me lehtësi XLM në HitBTC

Krijoni strategjinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në HitBTC dhe shumë të tjerë.

Coinrule Crypto Dashboard
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të zgjuara
epror
Siguria & Kriptimi
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Një server kaq i dobishëm, do të doja ta kisha zbuluar më herët."
Simon

Dizenjoni menjëherë një sistem të automatizuar tregtimi

Coinrule e bën kripto-botin automatik aq të thjeshtë sa IFTTT. Çdo klient do të jetë në gjendje të përcaktojë sistemin e tij me shpejtësinë e dritës pa aftësi kodi. Një mjedis i thjeshtë dhe i shkëlqyer do t'i përmbahet kërkesave të çdo tregtari të kriptove, kështu që asnjë fitim në dinamizmin e tregut nuk do të bjerë më.

Filloni të krijoni rregulla

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni sistemin tuaj të tregtimit

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në HitBTC

Mund të hartoni lehtësisht në çdo kohë strategjitë tuaja të automatizuara nga një aplikacion i unifikuar i lidhur me HitBTC dhe aty do të merrni të gjitha të dhënat e rëndësishme për redaktorin tuaj të strategjisë. Ju keni kontroll të plotë të pasurive tuaja, Coinrule nuk ka leje për të nxjerrë fondet tuaja nga portofoli juaj. Siguria juaj është plani ynë kryesor!

Filloni të krijoni rregulla

Zhvilloni sistemin tuaj të tregtimit dhe tregtoni XLM

Provoni Shkëmbimin tonë Demo me portofolin virtual për të testuar me siguri maksimale strategjitë tuaja automatike në simulimet reale të tregut pa rrezik për asetin tuaj. Ju mund ta rregulloni planin tuaj të tregtimit për ta bërë atë më fitimprurës. Kushtet e tregut ndryshojnë shpesh, kështu që fleksibiliteti është një kërkesë e rëndësishme dhe Coirule është e angazhuar për të përmbushur kërkesat më të larta të çdo investitori.

Filloni të krijoni rregulla

Modeloni tregtime automatike bazuar në treguesit më të mirë

Stellar ka një udhërrëfyes shumë të mrekullueshëm për vitin 2019, njoftimet mund të publikohen papritmas dhe çmimi mund të rritet ose ulet kur prisni më së paku që kur HitBTC tregton 24/7. Një kripto-bot ju mundëson të kapni çdo mundësi pa injoruar asnjë tregti të vetme. Krijo një rregull me Coinrule tani!

Nxitni strategji kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni porosi sot

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni rregulla dhe menaxhoni alokimin tuaj për 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda