Tregtoni në OKex si një profesionist

Kapërceni lëvizjet e tregut, tregtoni në OKex dhe tregtoni BTC në mënyrë të përshtatshme. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të famshme
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, blerja/shitja e kriptove është gati të ngrihet në qiell”
vadhë

Modeloni një rregull kryesor tregtar

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar të reja crypto trading bots dhe mjetet për konfigurimin e tregtimit. Tregtia jonë i lejon klientët BTC të bëjnë fitime ndërsa tregtojnë çdo monedhë, përfshirë BTC, në OKex.

Ndërtimi i Strategjisë

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në OKex

Coinrule është një tregti që u jep [tregtarëve] lloje të ndryshme ekspertize për të fituar para duke tregtuar BTC. Përdoruesit tanë janë në gjendje të ndërtojnë strategji tregtare të menaxhueshme dhe të sigurta në të gjitha kuletat kryesore. Ju mund të testoni dhe të përdorni tregtitë tuaja automatike për të përcaktuar strategjinë tuaj. Coinrule e bën shumë të lehtë krijimin e një portofoli BTC, mbrojtjen e portofolit tuaj dhe përgjimin e pompave të tregut.

Ndërtimi i Strategjisë

Planifikoni makinën tuaj tregtare dhe menaxhoni monedhat tuajaBTC

Tregjet e kriptomonedhave nuk flenë kurrë! Vetëm një tregti mund të përfitojë plotësisht nga të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të planifikoni një tregti me Coinrule shumë lehtë! Dizajnoni rregullat tuaja duke përdorur sistemin tonë të sistemeve të tregtimit, nuk nevojiten aftësi kodimi!

Ndërtimi i Strategjisë

Ndërtoni sisteme tregtare bazuar në treguesit më të përdorur

BTC është rritur më shumë se 100 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule ju mund të paraqisni kthime që ndryshojnë jetën duke reduktuar mundësinë tuaj. Tregtimi i kriptove është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju lejon të përfitoni prej saj!

Aktivizoni mekanizmat kur ndryshon dyshemeja e tregtimit Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni dinamikën e investimeve Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni plane tani

Merrni sinjale tregtare falas, zhvilloni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda