Përdorni mesataret lëvizëse për të menaxhuar lidhjen tuaj në OKX me Coinrule

Zhvilloni tregtinë tuaj automatike dhe lëreni të funksionojë për ju, në OKex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet popullore
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule, blerja/shitja e kriptove është gati të zhvillohet”
vadhë

Modeloni një kripto-bot të shkëlqyer

Coinrule po punon çdo ditë për të zhvilluar të reja crypto trading bots dhe mjetet për redaktorin e tregtimit. Tregtia jonë i lejon mbajtësit e LINK të bëjnë fitime ndërsa tregtojnë çdo monedhë, duke përfshirë LINK, në OKex.

Tregtoni me Bots

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni planin tuaj

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në OKex

Coinrule është një tregti që i bën [tregtarët} të niveleve të ndryshme të ekspertizës për të fituar para tregtare LINK. Përdoruesit tanë lejohen të ndërtojnë strategji të thjeshta dhe të sigurta tregtare në të gjitha kuletat kryesore. Ju mund të testoni dhe plotësoni tregtitë tuaja automatike për të krijuar strategjinë tuaj. Coinrule e bën shumë të thjeshtë krijimin e një portofoli LINK, mbrojtjen e portofolit tuaj dhe sigurimin e pompave të tregut.

Tregtoni me Bots

Planifikoni sistemin tuaj të tregtimit dhe menaxhoni monedhat tuajaLINK

Tregjet e kriptomonedhave nuk flenë në asnjë moment! Vetëm një tregti mund të përfitojë plotësisht nga të gjitha mundësitë në treg. Ju mund të zhvilloni një tregti me Coinrule shumë lehtë! Dizajnoni rregullat tuaja duke përdorur sistemin tonë të porosive, pa aftësi kodimi fare!

Tregtoni me Bots

Ndërtoni sisteme tregtare bazuar në tregues të sigurt

LINK është rritur më shumë se 100 herë gjatë viteve të fundit. Me Coinrule mund të hasni kthime që ndryshojnë jetën duke reduktuar mundësinë tuaj. Tregtimi i kriptomonedhave është mundësia e artë e shekullit të 21-të. Coinrule ju lejon të merrni një pozicion fitues të tij!

Aktivizoni mekanizmat kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod nuk kërkohet Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni paqëndrueshmërinë Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni strategji tani

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda