Bleni/Shitni Decred si një tregtar me përvojë në OKex

Planifikoni tregtinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në OKex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet popullore
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova zgjedhjet e makinerive, hasa Coinrule. Niveli i lartë!”
Mat

Krijoni një plan tregtar automatik

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e Dekredit në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! CoinruleVegla e tij po funksionon pa ndërprerje

Filloni të krijoni rregulla

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni tregtinë tuaj automatike

Tregtoni në mënyrë të sigurt në OKex

Tregtarët tanë mund të grumbullohen në OKex me sisteme sigurie të shtuara 24 7. Me Coinrule në asnjë rrethanë nuk jeni në rrezik. CoinruleRregullat e automatizuara të 's janë zbatuar për t'ju ruajtur!

Filloni të krijoni rregulla

Ndërtoni teknikën tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuajaDCR

CoinruleEkipi i 's ka një histori në industri dhe di se si të blejë dhe shesë DCR në OKex, etj. Ne kemi zotëruar se si t'i tejkalojmë tregjet me kalimin e viteve!

Filloni të krijoni rregulla

Krijoni sisteme tregtare bazuar në tregues të sigurt

CoinruleKontrolli i tij është ndërtuar për sigurinë më të mirë të mundshme. Ju nuk keni nevojë të siguroni të drejtat e tërheqjes së OKex. Coinrule nuk mund të prekë fondet tuaja në asnjë interval. Ne ruajmë çelësin tuaj API me kontroll të lartë në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule në llogari, në siguri të plotë.

Aktivizoni mekanizmat kur ndryshon tregu i altcoin Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni ndryshimet e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare që tani

Merrni sinjale tregtare falas, zhvilloni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda