Menaxhoni në mënyrë efektive kapitalin tuaj ETH me një plan automatik tregtimi në OKX etj

Krijoni porosinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në OKex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet popullore
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni ETH në OKex edhe kur flini!”
Hugo

Hartoni planin automatik të tregtimit, pa ndërprerje

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë tregtimin tuaj të kriptomonedhës më efektive dhe më të thjeshtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një kripto-bot automatik mund të shfrytëzojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të shfaqet në tregun e altcoin. Si të hartoni një rregull tregtimi për ETH me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur logjikën Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Krijo një rregull

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni rregullin tuaj

Bli/shit në mënyrë të sigurt në OKex

Në një panel të unifikuar të lidhur me OKex, do të shihni të gjitha informacionet përkatëse në lidhje me tregtimin tuaj automatik. Mund t'i rregulloni lehtësisht, t'i ndaloni dhe t'i ekzekutoni në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të plotë të sistemit tuaj të tregtimit.

Krijo një rregull

Zhvilloni metodën tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja ETH

CoinruleSistemet e sigurisë janë të dizajnuara për mbulim maksimal. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së OKex. Çelësi juaj API merret me siguri të nivelit ushtarak jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në portofol, padëmshëm.

Krijo një rregull

Modeli i rregullave të bazuara në tregues të sigurt

Ne duam të ofrojmë një aplikacion që përputhet me standardet më të larta. ne jemi në kontakt me investitorët tanë më ekspertë për të përmirësuar produktin tonë çdo ditë. Kontaktoni me ne dhe caktoni një seancë tregtare personale Një-për-Një!

Aktivizoni robotët kur tregu i kriptove ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni ndryshimet e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni strategji dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda