Blini/Shitni Nano si një tregtar me përvojë në OKex

Modeloni porosinë tuaj dhe lëreni të funksionojë për ju, në OKex dhe shumë të tjerë.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të zgjuara
garantuar
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova zgjedhjet e makinerive, hasa Coinrule. Më e mira!”
Rupert

Programoni planet e tregtimit, pa pushim

E keni ndjekur udhërrëfyesin e Nanos në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! CoinruleMjeti i zgjuar i 's po funksionon menjëherë

Krijo Bot

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni rregullin tuaj

Tregtoni në mënyrë të sigurt në OKex

Përdoruesit tanë mund të grumbullohen në OKex me sisteme sigurie të shtuara pa ndërprerje. Me Coinrule në asnjë rrethanë nuk jeni në rrezik. CoinruleUdhëzimet e automatizuara të tregtimit të tij janë krijuar për t'ju mbrojtur!

Krijo Bot

Planifikoni teknikën tuaj të tregtimit dhe bëni porositë tuaja NANO

CoinruleEkipi i 's ka një përvojë shumëvjeçare në industri dhe di se si të blejë dhe shesë NANO në OKex, etj. Ne kemi zotëruar se si të tejkalojmë tregjet ndër vite!

Krijo Bot

Ndërtoni sisteme tregtare bazuar në treguesit më të mirë

CoinruleKontrolli i 's është zhvilluar për të mos rrezikuar sa më mirë. Ju nuk keni nevojë të siguroni të drejtat e tërheqjes së OKex. Coinrule nuk mund të hapë fondet tuaja në asnjë interval. Ne ruajmë çelësin tuaj API me kontrollin më të mirë në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule në Portofol, në mënyrë të sigurt.

Aktivizoni mekanizmat kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni ndryshimet e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni rregulla menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, ndërtoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Likuid Bitpanda