Tregtoni në OKex dhe Blini/Shitni Zilliqa

Kryesoni tregun duke përdorur tregtinë në OKex dhe fitoni me ZIL brenda disa orësh

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të përdorura
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Gjëja më e mirë që ka ndodhur në kripto në vitet e fundit"
Sergey

Filloni rregullat e automatizuara të tregtimit

Coinrule është mjeti kryesor për shumë klasa të ndryshme investitorësh dhe tregtarësh. Ekziston një gamë e pakufizuar e potencialeve të ofruara në platformën tonë. Ju mund të testoni dhe kryeni strategjitë tuaja automatike për të përcaktuar sistemin tuaj të tregtimit dhe për të blerë/shitur ZIL. Do të jetë shumë e menjëhershme të grumbulloni ZIL, të mbroni portofolin tuaj, të siguroni çdo pompë pa humbur një rënie të papritur.

Krijo Bot

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni sistemin tuaj të tregtimit

Menaxhoni në mënyrë të sigurt në OKex

Coinrule ka një mision kryesor, ne duam ta bëjmë tregtimin tuaj të kriptove më efektive duke qenë të menaxhueshme. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një bot automatik tregtar mund të përfitojë plotësisht nga çdo mundësi e mundshme që do të shfaqet në treg. Si të ndërtoni një rregull tregtimi me Coinrule? Menaxhoni strategjitë tuaja të automatizuara duke përdorur modalitetin Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Krijo Bot

Zhvilloni teknikën tuaj të tregtimit dhe grumbulloniZIL

At Coinrule ne po punojmë kaq shumë për të ofruar komponentë të rinj dhe përmirësime në mjedisin tonë çdo ditë. Në fakt, ne jemi në kontakt me klientët tanë më aktivë dhe shkëmbimet kryesore për të mbledhur komente dhe pikëpamje.

Krijo Bot

Modeloni strategji automatike bazuar në tregues të njohur

Tregtimi ka nevojë për disiplinë, qëndrim dhe plan. Çfarë e bën tregtimin kaq të vështirë? Natyra njerëzore dhe ndjenjat mund të ndikojnë negativisht në fitimet tuaja tregtare. Përdorimi i një plani automatik tregtimi ju lejon të nënshtroni efektet e shqetësimit, euforisë dhe lakmisë që mund të përjetojë çdo klient. Gjithashtu një fillestar mund të tregtojë si një profesionist me të Coinrule!

Aktivizoni mekanizmat kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i përfshirë Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tendencat e tregut Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregti automatike që tani

Merrni sinjale tregtare falas, zhvilloni tregti automatike dhe menaxhoni alokimin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda