Ndërtoni bot automatik tregtar për tregtimin e LTC në Poloniex dhe më shumë

Kryesoni tregun duke përdorur tregtinë në Poloniex dhe fitoni me LTC brenda pak minutash

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule mund të tregtoni LTC në Poloniex edhe kur flini!”
Sergey

Krijo bot të automatizuar, pa pushim

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë tregtinë tuaj ditore më efektive dhe më të thjeshtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një plan automatik tregtimi mund të shfrytëzojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të zhvillohet në katin e tregtimit. Si të ndërtoni një rregull automatik tregtimi për LTC me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur qasjen Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Tregtoni me algoritme

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni sistemin tuaj të tregtimit

Blej/shitur në mënyrë të sigurt në Poloniex

Në një pult të unifikuar të lidhur me Poloniex, do të keni të gjitha detajet kuptimplota në lidhje me tregtitë tuaja automatike. Mund t'i kontrolloni lehtësisht, t'i ndaloni dhe t'i ekzekutoni ato në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të plotë të sistemit tuaj të tregtimit.

Tregtoni me algoritme

Dizajnoni teknikën tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuaja LTC

CoinruleSistemet e kontrollit janë të dizajnuara për mbulim maksimal. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së Poloniex. Çelësi juaj API merret me siguri të nivelit ushtarak jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në Portofol, me një teknologji të koduar.

Tregtoni me algoritme

Zhvilloni rregulla bazuar në tregues të zgjuar

Ne duam të ofrojmë një zgjidhje që arrin nevojat më të larta. ne jemi në partneritet me tregtarët tanë më të kualifikuar për të rinovuar produktin tonë çdo ditë. Bashkëpunoni me ne dhe caktoni një seancë speciale tregtare Një-për-Një!

Aktivizoni robotët kur tregu i altcoin ndryshon Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni balenat që ndikojnë në treg Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni tregtime automatike në çast

Merrni sinjale tregtare falas, përcaktoni strategjitë dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda