Ndërtoni robot të automatizuar tregtar për tregtimin e SC në Poloniex dhe më shumë

Zotëroni tregun e altcoin, tregtoni në Poloniex dhe tregtoni lehtësisht SC. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të famshme
epror
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
"Me Coinrule ju mund të tregtoni SC në Poloniex edhe kur flini!”
Carlos

Dizajnoni rregulla automatike të kriptos, menjëherë

Coirule ka një qëllim kryesor, ne duam ta bëjmë tregtimin tuaj të kriptove më efektiv dhe më të thjeshtë. Tregjet e kriptomonedhave funksionojnë 24/7, vetëm një plan i automatizuar tregtimi mund të shfrytëzojë plotësisht çdo mundësi të mundshme që do të shfaqet në tregun e kriptove. Si të programoni një porosi për SC me Coinrule? Përcaktoni strategjitë tuaja automatike duke përdorur praktikën Nëse-Kjo-Atëherë-Ajo, nuk kërkohen aftësi kodimi!

Fillo Bot

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni sistemin tuaj të tregtimit

Blej/shitur në mënyrë të sigurt në Poloniex

Në një panel të unifikuar të lidhur me Poloniex, do të gjeni të gjitha aspektet thelbësore në lidhje me tregtimin tuaj automatik. Mund t'i vendosni lehtësisht, t'i ngrini dhe t'i ekzekutoni ato në çdo kohë, në mënyrë që të keni kontroll të plotë të sistemit tuaj të tregtimit.

Fillo Bot

Zhvilloni strategjinë tuaj tregtare dhe vendosni porositë tuajaSC

CoinruleSistemet e kontrollit janë të dizajnuara për mbulim maksimal. Ne kurrë nuk do të kërkojmë të drejtat e tërheqjes së Poloniex. Çelësi juaj API merret me siguri të nivelit ushtarak jashtë serverëve tanë. Tregtoni me Coinrule në portofol, në siguri të plotë.

Fillo Bot

Rregullat model bazuar në treguesit më të përdorur

Ne duam të ofrojmë një mjet të zgjuar që respekton aftësitë më të larta. ne jemi në bashkëpunim me klientët tanë më aktivë për të avancuar produktin tonë çdo ditë. Lidhuni me ne dhe caktoni një seancë tregtare individuale Një-për-Një!

Aktivizoni robotët kur ndryshon hapësira e kriptove Bazuar në treguesit më premtues
Nuk kërkohet asnjë kod Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tregjet në lëvizje Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni strategji menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, vendosni strategji dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda