çmimi

me Coinrule ju mund të zhvilloni lehtësisht strategjitë tuaja tregtare dhe t'i vendosni ato që të funksionojnë automatikisht në bursën tuaj të preferuar.
Filloni me një Llogari falas Sot
Deri në 25% zbritje me
Mujor
 
Vjetor
Motorino
Falas
 • 2 Rregulla Live
 • 2 Rregullat Demo
 • 7 Strategjitë e modelit
 • 1 Shkëmbim i lidhur
 • Vëllimi tregtar deri në 3k $/m
 • Kushtet: 3
 • Ekzekutimet e rregullave: 30
hobbyist
$
29
.99/ mo
$359 faturuar çdo vit
 • 7 Rregulla Live
 • 7 Rregullat Demo
 • 40 Strategjitë e modelit
 • 3 Shkëmbime të lidhura
 • Vëllimi tregtar deri në 300k $/m
 • Strategjitë e levave
 • Njoftimet e drejtpërdrejta të Telegramit
 • Komuniteti tregtar
 • Treguesit e avancuar
 • Kushtet: 3
 • Ekzekutimet e rregullave: 100
 • Ruaj modelet e rregullave
 • Tregtimi i kopjeve në treg
I RI
tregtar
$
59
.99/ mo
$719 faturuar çdo vit
 • 25 Rregulla Live
 • 25 Rregullat Demo
 • Strategji të pakufizuara të shablloneve
 • 5 Shkëmbime të lidhura
 • Vëllimi tregtar deri në 3 milion dollarë/m
 • Strategjitë e levave
 • Njoftimet e drejtpërdrejta të Telegramit
 • Qasje e Lirë në Komunitetin Tregtar
 • Sesione Trajnimi një-për-një
 • Treguesit e avancuar
 • Integrimi TradingView
 • Kushtet: 6
 • Ekzekutimet e rregullave: 1000
 • Ruaj modelet e rregullave
 • Tregtimi i kopjeve në treg
pro
$
449
.99/ mo
$5,399 faturuar çdo vit
 • 50 Rregulla Live
 • 50 Rregullat Demo
 • Strategji të pakufizuara të shablloneve
 • Shkëmbime të Pafund
 • Vëllimi i pakufizuar i tregtisë
 • Strategjitë e levave
 • Telegram drejtpërdrejt + njoftime me tekst
 • Qasje e Lirë në Komunitetin Tregtar
 • Sesione Trajnimi një-për-një
 • Ekzekutim ultra i shpejtë
 • Server i dedikuar
 • Treguesit e avancuar
 • Integrimi TradingView
 • Kushtet: 6
 • Ekzekutimet e rregullave: 10000
 • Ruaj modelet e rregullave
 • Tregtimi i kopjeve në treg
Pranohen pagesat kripto
Ne jemi të përkushtuar si ndaj tregtarëve të kriptove ashtu edhe ndaj komunitetit më të gjerë të Blockchain pasi besojmë në mundësitë që teknologjia sjell një decentralizim më të madh të pasurisë dhe fuqisë, një internet më të hapur dhe shumë më tepër.
Po kërkoni një zgjidhje me porosi të ndërmarrjes?
Kontaktoni

Llogaritni koston tuaj

Sa tregtoni çdo muaj?
$
250
 
 
 
Falas
hobbyist
tregtar
pro
Biznes
 
 
 
 
Ruaje  $ 50  / mo
Krahasuar me një tarifë prej 1% për mjetet e tjera të tregtimit
Plani më i mirë për ju
Falas  
Vetëm kosto
Falas
Fillo tani Regjistrohu sot, anuloje në çdo kohë

Krahasoni planet

llogari
Portofoli me një pamje
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
Tregtimi me një klik
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
Strategjitë e bazuara në renë kompjuterike 24/7
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
Njoftimet
Telegram
Telegram + Tekst
Telegram + Tekst
Telegram + Tekst
+ Statistikat e avancuara
Shpejtësia e ekzekutimit
Themelor
Shpejt
Shpejt
Ultra-Fast
Pajtueshmëria e të dhënave
Server i përbashkët
Server i përbashkët
Server i përbashkët
Server i dedikuar
Strategjitë Trading
Rregullat e drejtpërdrejta
2
7
25
50
Rregullat e demonstrimit
2
7
25
50
Marketplace
--
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
Tregtim letrash në Binance
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
Menaxhimi i rrezikut të portofolit
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
Strategjitë e shablloneve
7
40
150
Bërë me porosi
Opsionet e tregtimit
Treguesit e avancuar
--
2
2
Customized
Shkëmbimet e lidhura
1
3
5
i pakufizuar
Kostoja mesatare e dollarit
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
Kufizoni porositë
--
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
Vëllimi mujor i tregtimit
Deri në 3 mijë dollarë
Deri në 300 mijë dollarë
Deri në 3 milion dollarë
i pakufizuar
Sinjalet e Tradingview
--
--
kontrolloni
kontrolloni
Komuniteti dhe mbështetja
Sesione tregtare një-për-një
--
1
mujor
javor
Komuniteti Tregtar Privat
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
Mbështetje përmes Chat dhe email
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
Mbështetje prioritare
--
--
kontrolloni
kontrolloni
Program testimi beta i veçorive të reja
--
--
kontrolloni
kontrolloni
gjallërim
Komuniteti i mosmarrëveshjeve
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni
kontrolloni

Dëshmitë e klientëve tanë

 • Jordan
  Jordan
  Coinrule bie në sy - intuitiv dhe i thjeshtë për t'u vendosur, duke përdorur logjikën "nëse kjo, atëherë ajo". Është gjithashtu jashtëzakonisht e përballueshme, dhe ekipi i tyre është përkulur mbrapsht dhe ka bërë gjithçka që është e mundur për të më ndihmuar.
 • Jordan
  Sam
  Uebfaqe e mirë për të automatizuar fondet e kriptove. Punon mirë dhe e përdor me portofolin tim Binance. E rekomandojmë patjetër.
 • Jordan
  Damon
  E thjeshtë, intuitive, efektive! Si fillestar në tregtimin e kriptove, Coinrule ka qenë një mjet i paçmuar, duke më lejuar të krijoj rregullat e mia të tregtimit dhe t'i ekzekutoj tregtitë e mia në mënyrë të përsosur ditën ose natën. Unë rekomandoj Coinrule për këdo që mendon të tregtojë!
 • Jordan
  Ashvini
  Coinrule është e thjeshtë, intuitive dhe e këndshme për t'u përdorur. Është një aset i plotë për investimin tim dhe ka ndihmuar që të kthehem në nivelin tjetër. Unë do ta rekomandoj atë për të gjithë ata që di!

Coinrule Ju lejon të ndërtoni rregulla

Fillo tani

Zgjidhni midis 200+ strategjive shabllone

 • Strategjia e shablloneve
 • Strategjia e shablloneve
 • Strategjia e shablloneve
 • Strategjia e shablloneve
 • Strategjia e shablloneve
 • Strategjia e shablloneve
 • Strategjia e shablloneve
 • Strategjia e shablloneve

Strategji të reja çdo javë

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni rregulla dhe menaxhoni portofolin tuaj falas
Marketingu nga
Coinrule Webinar me Ruben
Investoni në njerëz, Coinrule është Crowdfunding!
Mëso më shumë
 
Investoni në njerëz, Coinrule është Crowdfunding!

Ndryshe nga kompanitë e tjera të kriptos, në vitin 2017 ne nuk lançuam një ICO, përkundrazi mblodhëm fonde nga MKB Bank dhe Angels. Sot po mbledhim sërish fonde dhe
Ju mund të jeni pjesë e këtij udhëtimi.

Mëso më shumë
Coinrule Webinar me Ruben
Mësoni se si të tregtoni me Coinrule
Anëtarësohuni në Webinar
 
Bashkohuni me Webinarin tonë Falas

Mësoni bazën e trajnimit vetëm në 30 minuta!

Ruben, Shef i Tregtisë at Coinrule do t'ju tregojë strategjitë më të mira për të vendosur dhe për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.

Anëtarësohuni në Webinar
Webinar me Ruben