Një Ekip A i entuziastëve të kriptove që duan tregtimin me bot

Coinrule është i zgjuar bot tregtar për platformat e kriptomonedhave, duke ju lejuar të merrni kontrollin e plotë të tregtimit tuaj të kriptomonedhave duke qenë në gjendje të Përgjigju sulmit fondet mbrojtëse me të automatizuara bots
  Ne jemi një ekip entuziastësh të blockchain dhe kriptove që zbuluan se tregtimi i kriptomonedhave është i ndërlikuar në mënyrë të panevojshme  

Biografia e ekipit

 
 
 
  Gjatë viteve të fundit, tregtimi i kriptomonedhave ka evoluar në një nga aplikacionet vrasëse të Blockchain  
Duke shtuar likuiditet në klasat e aseteve jolikuide të mëparshme si kompanitë e teknologjisë në fazat e hershme, por edhe në sektorë të tillë si zinxhirët e furnizimit, pasuritë e paluajtshme dhe shumë të tjera, tregtimi i kriptomonedhave ka mundësuar një proces të jashtëzakonshëm të krijimit të pasurisë. Ndërsa spekulimet mund të shihen herë pas here në mënyrë kritike, roli i tij në zbulimin e çmimit të aktiveve është kritik për çdo treg dhe në fund i shton vlerë të konsiderueshme të gjithë pjesëmarrësve të tregut. Por tregtarët kanë nevojë për instrumentet e duhura për ta realizuar - dhe këtu është vendi ku Coinrule vjen në!

Njihuni Coinrule ekip

këshilltarët

Kemi kënaqësinë të punojmë me këshilltarë fantastikë me formime të ndryshme, nga akademia në tregjet e kapitalit

partnerët

Kemi kënaqësinë të punojmë me mbi 10+ partnerë të mrekullueshëm kripto, duke përfshirë

Merrni strategji të reja çdo javë

Merrni shabllone tregtare falas, krijoni rregulla dhe menaxhoni portofolin tuaj
Marketingu nga
Coinrule Webinar
Investoni në njerëz, Coinrule është mbledhja e fondeve!
Bashkohuni me mbledhjen e fondeve
 
Investoni në njerëz, Coinrule është mbledhja e fondeve!

Ndryshe nga kompanitë e tjera të kriptos, në vitin 2017 ne nuk lançuam një ICO, përkundrazi mblodhëm fonde nga MKB Bank dhe Angels. Sot po mbledhim sërish fonde dhe
Ju mund të jeni pjesë e këtij udhëtimi.

Bashkohuni në mbledhjen e fondeve
Coinrule Webinar
Mësoni se si të tregtoni Coinrule
Webinar falas
 
Bashkohuni në Webinar Falas

Mësoni bazën e trajnimit vetëm në 30 minuta!

Shefi ynë i Tregtisë at Coinrule do t'ju tregojë strategjitë më të mira për të vendosur dhe për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.

Anëtarësohuni në Webinar
Webinar