Investoni tek ne

Demokratizimi i aksesit në mundësitë e investimit përmes tregtimit të automatizuar është misioni ynë. Sot ju mund t'i bashkoheni këtij udhëtimi emocionues dhe të bëni një ndryshim.

Coinrule Fushata Crowdfunding tani është drejtpërdrejt në Seedrs. Qasuni në shpërblime ekskluzive:
Do të ridrejtoheni në platformën Seedrs

Fitoni akses në një sërë shpërblimesh ekskluzive

Ju lutemi vini re: Përmbajtja e këtij promovimi nuk është miratuar nga një person i autorizuar sipas kuptimit të Aktit të Shërbimeve Financiare dhe Tregjeve 2000. Investitorët duhet të kryejnë kujdesin e tyre të duhur dhe të marrin këshilla profesionale kur është e nevojshme.

Udhërrëfyesi

 • shtator 19
  Përfundoi mbledhjen e parë të fondeve me MKB Bank dhe dy Investitorë Angel. U lançua Alpha Publike
 • Jan 21
  Lëshoi ​​ndërfaqen e re tregtare, duke i lejuar tregtarët të ndërtojnë më shumë se 10,000 strategji të ndryshme të automatizuara dhe filluan të gjenerojnë të ardhura me një ekip prej 8 vetash
 • korrik 21
  U bashkua me përshpejtuesin Y Combinator në San Francisko dhe përfundoi mbledhjen e tretë të fondeve.
 • dhjetor 22
  Lëshoni aplikacionin celular për telefonat Android në Google Play
 • dhjetor 23
  Zgjerimi i ofrimit të klasave të aseteve duke i dhënë akses në argumentet DeFi
 • mund 24
  Shfrytëzoni bisedat e investimeve që kemi zhvilluar gjatë vitit të kaluar në Y Combinator për të përfunduar mbledhjen e fondeve të Serisë A me QV
 • shtator 24
  Propozimi zgjerohet në një grup produktesh që mund t'u shërbejë gjithashtu investitorëve institucionalë dhe të hapë rrjedha të reja të ardhurash dhe integrime të palëve të treta
  Kanë punuar me Coinrule ekipi që në ditët e para, unë jam i impresionuar për përparimin që ata kanë bërë dhe pasionin që themeluesit shfaqin, vazhdimisht.  

Robin iu bashkua MKB Bank dhe Kasper, një tjetër investitor Angel, në mbledhjen e parë të fondeve. Robin është një sipërmarrës serial nga Nordikët. Pasi e rriti butikun e tij Digital në mbi 800 punonjës, ai e shiti biznesin te WPP, u bë CEO i një prej sipërmarrjeve të saj dhe filloi të investonte në Startups në fazat e hershme.

Lexoni më shumë në LinkedIn

Robin Bade, ish-CEO i Mirum dhe i pari Coinrule investitor

Bashkohet Coinrule's Crowdfunding

Biografia e ekipit

 
 
 

Kushtet kryesore

Oferta e kapitalit

 • Coinrule është një MB e regjistruar Shoqëri e kufizuar e qeverisur nga ligji anglez
 • Dokumentet e investimit të përgatitura nëpërmjet Ligjtarët e farës për të siguruar transparencë të plotë
 • Investitorët do të marrin aksionet e zakonshme me të drejtë vote dhe raporte mujore

Përdorimi i fondeve

 • 47% ekip
  Rekrutoni dy Inxhinierë shtesë Full-Stack
 • Rritje 29%.
  Filloni fushatat e marketingut me pagesë përmes ndikuesve dhe PPC
 • Operacione 24%
  Për të mbuluar kostot e serverit/veglave dhe aplikacionin për FCA Sandbox

SEIS i miratuar Për engjëjt në Mbretërinë e Bashkuar

 • Deri në 50% të një investimi mund të kërkohet përsëri lehtësim nga tatimi mbi të ardhurat
 • Përfitoni 50% lehtësim nga tatimi mbi kapitalin nëpërmjet SEIS
 • SEIS i plotë është ende i disponueshëm

Bashkohet Coinrule's Crowdfunding

Merrni pjesë në takimin tonë mujor

Transparenca është një nga vlerat kryesore të Coinrule. Në fakt, disa nga takimet tona janë të hapura për vëzhgues.

Coinrule.com