Politika e Privatësisë

Drejta e Autorit

Rifreskimi i fundit Prill 12, 2022Ky njoftim privatësie për Coinrule Inc (Të bësh biznes si Coinrule) (" Coinrule ","we","us," ose "tonë"), përshkruan se si dhe pse mund të mbledhim, ruajmë, përdorim dhe/ose ndajmë ("proces") informacionin tuaj kur përdorni shërbimet tona ("Sherbimet"), të tilla si kur ju:
Pyetje apo shqetësime?Leximi i këtij njoftimi të privatësisë do t'ju ndihmojë të kuptoni të drejtat dhe zgjedhjet tuaja të privatësisë. Nëse nuk jeni dakord me politikat dhe praktikat tona, ju lutemi mos përdorni Shërbimet tona. Nëse keni ende ndonjë pyetje ose shqetësim, ju lutemi na kontaktoni në [email mbrojtur].


PËRMBLEDHJE E PIKËVE KYÇE

Kjo përmbledhje ofron pika kyçe nga njoftimi ynë i privatësisë, por ju mund të mësoni më shumë detaje rreth cilësdo prej këtyre temave duke klikuar lidhjen që ndjek çdo pikë kyçe ose duke përdorur tabelën tonë të përmbajtjes më poshtë për të gjetur seksionin që kërkoni. Ju gjithashtu mund të klikonikëtupër të shkuar drejtpërdrejt në tabelën tonë të përmbajtjes.

Çfarë informacioni personal përpunojmë? Kur vizitoni, përdorni ose navigoni Shërbimet tona, ne mund të përpunojmë informacione personale në varësi të mënyrës se si ndërveproni me të Coinrule dhe Shërbimet, zgjedhjet që bëni dhe produktet dhe veçoritë që përdorni. Klikoni këtupër të mësuar më shumë.

A përpunojmë ndonjë informacion të ndjeshëm personal? Ne mund të përpunojmë informacione të ndjeshme personale kur është e nevojshme me pëlqimin tuaj ose siç lejohet ndryshe nga ligji në fuqi. Klikoni këtupër të mësuar më shumë.

A merrni ndonjë informacion nga palët e treta? Ne nuk marrim asnjë informacion nga palët e treta.

Si e përpunoni informacionin tim? Ne përpunojmë informacionin tuaj për të ofruar, përmirësuar dhe administruar Shërbimet tona, për të komunikuar me ju, për sigurinë dhe parandalimin e mashtrimit dhe për të respektuar ligjin. Ne gjithashtu mund të përpunojmë informacionin tuaj për qëllime të tjera me pëlqimin tuaj. Ne përpunojmë informacionin tuaj vetëm kur kemi një arsye ligjore të vlefshme për ta bërë këtë. Klikonikëtupër të mësuar më shumë.

Në çfarë situatash dhe me cilat llojet e palët ndajmë informacion personal? Ne mund të ndajmë informacion në situata specifike dhe me specifike kategoritë e palëve të treta. Klikonikëtupër të mësuar më shumë.

Si e ruajmë informacionin tuaj të sigurt? Ne kemi procese dhe procedura organizative dhe teknike për të mbrojtur informacionin tuaj personal. Megjithatë, asnjë transmetim elektronik përmes internetit ose teknologjisë së ruajtjes së informacionit nuk mund të garantohet të jetë 100% i sigurt, kështu që ne nuk mund të premtojmë ose garantojmë se hakerët, kriminelët kibernetikë ose palë të treta të tjera të paautorizuara nuk do të jenë në gjendje të mposhtin sigurinë tonë dhe të mbledhin, aksesin në mënyrë të parregullt. , vjedhin ose modifikojnë informacionin tuaj. Klikonikëtupër të mësuar më shumë.

Cilat janë të drejtat tuaja? Në varësi të vendit ku ndodheni gjeografikisht, ligji i zbatueshëm i privatësisë mund të nënkuptojë se ju keni disa të drejta në lidhje me informacionin tuaj personal. Klikonikëtupër të mësuar më shumë.

Si i ushtroj të drejtat e mia? Mënyra më e lehtë për të ushtruar të drejtat tuaja është duke plotësuar formularin tonë të kërkesës për subjektin e të dhënave në dispozicion këtu , ose duke na kontaktuar. Ne do të shqyrtojmë dhe do të veprojmë sipas çdo kërkese në përputhje me ligjet në fuqi për mbrojtjen e të dhënave.

Dëshironi të mësoni më shumë për çfarë Coinrule ka ndonjë informacion që mbledhim? Klikoni këtupër të shqyrtuar të plotë njoftimin.


TABELA E PËRMBAJTJES

1. ÇFARË INFORMACIONI MBLEDHIM?
2. SI E PËRPUNojmë INFORMACIONIN TUAJ?
3. NË ÇFARË BAZA JURIDIKE MBËSHTETETIM PËR PËRPUNIM TË INFORMACIONIT TUAJ PERSONAL?
4. KUR DHE ME KË TË NDAJMË INFORMACIONET TUAJ PERSONALE?
5. CILI ËSHTË QËNDRIMI JONË PËR FAQET E TË TRETAVE?
6. A P USRDORIM Cookies dhe teknika të tjera gjurmimi?
7. SI TË TRAJTOJMË LOGJINJET TUAJ SOCIALE?
8. SI I MBAJM INFORMATAT TUAJA?
9. SI E MBAJM INFORMACIONIN TUAJ T SIGURT?
10. A Mbledhim informacion nga të miturit?
11. Cilat janë të drejtat tuaja të privatësisë?
12. KONTROLLET P FORR TIPARET MOS NGJYROJNI
13. A KANË BANORËT E KALIFORNISË TË DREJTA SPECIFIKE TË PRIVATËSISË?
14. A E BËJMË PËRDITËSIME KËTË NJOFTIM?
15. SI MUND T CON NA KONTAKTONI P ABR K THT NJOFTIM?
16. SI MUND TË RISHIKONI, PËRDITËSOSH APO TË FSHINI TË DHËNAT QË MBLEDHIM NGA JU?

1. ÇFARË INFORMACIONI MBLEDHIM?

Informacioni personal që na jepni

Shkurtimisht:Ne mbledhim informacione personale që ju na jepni.

Ne mbledhim informacione personale që ju na jepni vullnetarisht kur ju regjistrohuni në Shërbime, shprehni interesin për të marrë informacion rreth nesh ose produkteve dhe shërbimeve tona, kur merrni pjesë në aktivitete në Shërbime, ose ndryshe kur na kontaktoni.

Informacioni personal i dhënë nga ju. Informacioni personal që mbledhim varet nga konteksti i ndërveprimeve tuaja me ne dhe Shërbimet, zgjedhjet që bëni dhe produktet dhe veçoritë që përdorni. Informacioni personal që mbledhim mund të përfshijë sa vijon:
Informacion i ndjeshëm. Kur është e nevojshme, me pëlqimin tuaj ose siç lejohet ndryshe nga ligji në fuqi, ne përpunojmë kategoritë e mëposhtme të informacionit të ndjeshëm:
Të dhënat e pagesës. Ne mund të mbledhim të dhëna të nevojshme për të përpunuar pagesën tuaj nëse bëni blerje, të tilla si numri i instrumentit tuaj të pagesës (si numri i kartës së kreditit) dhe kodi i sigurisë që lidhet me instrumentin tuaj të pagesës. Të gjitha të dhënat e pagesës ruhen nga Checkout.com . Ju mund të gjeni lidhjet e tyre të njoftimit të privatësisë këtu: https://www.checkout.com/legal/privacy-policy .

Të dhënat e hyrjes në media sociale.Ne mund t'ju ofrojmë opsionin për t'u regjistruar me ne duke përdorur detajet ekzistuese të llogarisë suaj të mediave sociale, si Facebook, Twitter ose llogari të tjera të mediave sociale. Nëse zgjidhni të regjistroheni në këtë mënyrë, ne do të mbledhim informacionin e përshkruar në seksionin e quajtur "SI TË TRAJTOJMË LOGJINJET TUAJ SOCIALE?"me poshte.

Të dhënat e aplikacionit. Nëse përdorni aplikacionet tona, ne gjithashtu mund të mbledhim informacionin e mëposhtëm nëse vendosni të na siguroni akses ose leje:
Ky informacion nevojitet kryesisht për të ruajtur sigurinë dhe funksionimin e aplikacioneve tona, për zgjidhjen e problemeve dhe për qëllimet tona të analitikës dhe raportimit të brendshëm.

Të gjitha informacionet personale që ju na jepni duhet të jenë të vërteta, të plota dhe të sakta, dhe ju duhet të na njoftoni për çdo ndryshim në këto informacione personale.

Informacioni mblidhet automatikisht

Shkurtimisht:Disa informacione — të tilla si adresa juaj e Protokollit të Internetit (IP) dhe/ose karakteristikat e shfletuesit dhe pajisjes — mblidhen automatikisht kur vizitoni Shërbimet tona.

Ne mbledhim automatikisht informacione të caktuara kur ju vizitoni, përdorni ose navigoni Shërbimet. Ky informacion nuk zbulon identitetin tuaj specifik (si emri ose informacioni i kontaktit), por mund të përfshijë informacionin e pajisjes dhe përdorimit, si adresën tuaj IP, shfletuesin dhe karakteristikat e pajisjes, sistemin operativ, preferencat e gjuhës, URL-të e referimit, emrin e pajisjes, shtetin, vendndodhjen , informacione se si dhe kur i përdorni Shërbimet tona dhe informacione të tjera teknike. Ky informacion është i nevojshëm kryesisht për të ruajtur sigurinë dhe funksionimin e Shërbimeve tona, si dhe për qëllimet tona të brendshme analitike dhe raportuese.

Ashtu si shumë biznese, ne gjithashtu mbledhim informacion përmes cookies dhe teknologjive të ngjashme. Mund të mësoni më shumë rreth kësaj në Njoftimin tonë për Cookie: https://coinrule.com/cookies.html.

Informacioni që mbledhim përfshin:
2. SI E PËRPUNojmë INFORMACIONIN TUAJ?

Shkurtimisht:Ne përpunojmë informacionin tuaj për të ofruar, përmirësuar dhe administruar Shërbimet tona, për të komunikuar me ju, për sigurinë dhe parandalimin e mashtrimit dhe për të respektuar ligjin. Ne gjithashtu mund të përpunojmë informacionin tuaj për qëllime të tjera me pëlqimin tuaj.

Ne përpunojmë informacionin tuaj personal për një sërë arsyesh, në varësi të mënyrës se si ndërveproni me Shërbimet tona, duke përfshirë:
 • Për të ofruar dhe lehtësuar ofrimin e shërbimeve tek përdoruesi.Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj për t'ju ofruar shërbimin e kërkuar.
 • Për t'iu përgjigjur pyetjeve të përdoruesve/ofrimi i mbështetjes për përdoruesit.Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja dhe për të zgjidhur çdo problem të mundshëm që mund të keni me shërbimin e kërkuar.
 • Për t'ju dërguar informacione administrative.Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj për t'ju dërguar detaje në lidhje me produktet dhe shërbimet tona, ndryshimet në kushtet dhe politikat tona dhe informacione të tjera të ngjashme.
 • Për të përmbushur dhe menaxhuar porositë tuaja. Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj për të përmbushur dhe menaxhuar porositë, pagesat, kthimet dhe shkëmbimet tuaja të bëra përmes Shërbimeve.

 • Për të kërkuar komente.Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj kur është e nevojshme për të kërkuar komente dhe për t'ju kontaktuar në lidhje me përdorimin tuaj të Shërbimeve tona.
 • Për t'ju dërguar komunikime marketingu dhe promovuese.Ne mund të përpunojmë informacionin personal që na dërgoni për qëllimet tona të marketingut, nëse kjo është në përputhje me preferencat tuaja të marketingut. Ju mund të tërhiqeni nga emailet tona të marketingut në çdo kohë. Për më shumë informacion, shihni "CILAT JANË TË DREJTAT TUAJA TË PRIVATËSISË?"më poshtë).
 • Për të mbrojtur Shërbimet tona. Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj si pjesë e përpjekjeve tona për t'i mbajtur Shërbimet tona të sigurta dhe të sigurta, duke përfshirë monitorimin dhe parandalimin e mashtrimit.
 • Për të identifikuar tendencat e përdorimit. Ne mund të përpunojmë informacione rreth mënyrës se si i përdorni Shërbimet tona për të kuptuar më mirë se si po përdoren ato në mënyrë që t'i përmirësojmë ato.
 • Për të përcaktuar efektivitetin e fushatave tona të marketingut dhe promovimit. Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj për të kuptuar më mirë se si të ofrojmë fushata marketingu dhe promovuese që janë më të rëndësishme për ju.
 • Për të ruajtur ose mbrojtur interesat jetike të një individi. Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj kur është e nevojshme për të ruajtur ose mbrojtur interesin jetik të një individi, si për të parandaluar dëmtimin.

3. NË ÇFARË BAZA JURIDIKE MBËSHTETETIM PËR PËRPUNIM TË INFORMACIONIT TUAJ?

Shkurtimisht:Ne përpunojmë informacionin tuaj personal vetëm kur besojmë se është e nevojshme dhe kemi një arsye të vlefshme ligjore (p.sh., bazë ligjore) për ta bërë këtë sipas ligjit në fuqi, si p.sh. me pëlqimin tuaj, për të respektuar ligjet, për t'ju ofruar shërbime për të hyrë në ose përmbushni detyrimet tona kontraktuale, për të mbrojtur të drejtat tuaja ose për të përmbushur interesat tona legjitime të biznesit.

Nëse ndodheni në BE ose MB, ky seksion vlen për ju.

Rregullorja e Përgjithshme e Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR) dhe GDPR e Mbretërisë së Bashkuar na kërkojnë të shpjegojmë bazat ligjore të vlefshme në të cilat mbështetemi për të përpunuar informacionin tuaj personal. Si i tillë, ne mund të mbështetemi në bazat ligjore të mëposhtme për të përpunuar informacionin tuaj personal:
 • Pëlqimi.Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj nëse ju na keni dhënë lejen (dmth. pëlqimin) për të përdorur informacionin tuaj personal për një qëllim të caktuar. Ju mund ta tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë. Klikonikëtupër të mësuar më shumë.
 • Ekzekutimi i një kontrate. Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj personal kur besojmë se është e nevojshme të përmbushim detyrimet tona kontraktuale ndaj jush, duke përfshirë ofrimin e Shërbimeve tona ose me kërkesën tuaj përpara se të lidhim një kontratë me ju.
 • Interesat legjitime. Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj kur besojmë se është e nevojshme në mënyrë të arsyeshme për të arritur interesat tona legjitime të biznesit dhe këto interesa nuk i tejkalojnë interesat tuaja dhe të drejtat dhe liritë themelore. Për shembull, ne mund të përpunojmë informacionin tuaj personal për disa nga qëllimet e përshkruara në mënyrë që të:
 • Dërgojini përdoruesve informacione rreth ofertave dhe zbritjeve speciale për produktet dhe shërbimet tona
 • Analizoni se si përdoren shërbimet tona në mënyrë që t'i përmirësojmë ato për të angazhuar dhe mbajtur përdoruesit
 • Mbështetni aktivitetet tona të marketingut
 • Diagnostikoni problemet dhe/ose parandaloni aktivitetet mashtruese
 • Kuptoni se si përdoruesit tanë përdorin produktet dhe shërbimet tona në mënyrë që të përmirësojmë përvojën e përdoruesit
 • Detyrimet Ligjore. Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj aty ku besojmë se është i nevojshëm për respektimin e detyrimeve tona ligjore, si p.sh. të bashkëpunojmë me një organ të zbatimit të ligjit ose agjenci rregullatore, të ushtrojmë ose mbrojmë të drejtat tona ligjore, ose të zbulojmë informacionin tuaj si provë në një proces gjyqësor në të cilin jemi të përfshirë.
 • Interesat jetike. Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj aty ku besojmë se është e nevojshme për të mbrojtur interesat tuaja jetike ose interesat jetike të një pale të tretë, të tilla si situata që përfshijnë kërcënime të mundshme për sigurinë e çdo personi.
Në terma ligjorë, ne në përgjithësi jemi "kontrolluesi i të dhënave" sipas ligjeve evropiane për mbrojtjen e të dhënave të informacionit personal të përshkruar në këtë njoftim privatësie, pasi ne përcaktojmë mjetet dhe/ose qëllimet e përpunimit të të dhënave që kryejmë. Ky njoftim i privatësisë nuk zbatohet për informacionin personal që ne përpunojmë si "përpunues të dhënash" në emër të klientëve tanë. Në ato situata, klienti të cilit i ofrojmë shërbime dhe me të cilin kemi lidhur një marrëveshje për përpunimin e të dhënave është "kontrolluesi i të dhënave" përgjegjës për informacionin tuaj personal dhe ne thjesht përpunojmë informacionin tuaj në emër të tij në përputhje me udhëzimet tuaja. Nëse dëshironi të dini më shumë rreth praktikave të privatësisë së klientëve tanë, duhet të lexoni politikat e tyre të privatësisë dhe t'u drejtoni atyre çdo pyetje që keni.

Nëse ndodheni në Kanada, ky seksion vlen për ju.

Ne mund të përpunojmë informacionin tuaj nëse ju na keni dhënë leje specifike (p.sh. pëlqim të shprehur) për të përdorur informacionin tuaj personal për një qëllim të caktuar, ose në situata ku leja juaj mund të nxirret (dmth. pëlqimi i nënkuptuar). Ju mund ta tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë. Klikonikëtupër të mësuar më shumë.

Në disa raste të jashtëzakonshme, ne mund të lejohemi ligjërisht sipas ligjit në fuqi të përpunojmë informacionin tuaj pa pëlqimin tuaj, duke përfshirë, për shembull:
 • Nëse mbledhja është qartësisht në interes të një individi dhe pëlqimi nuk mund të merret në kohën e duhur
 • Për hetime dhe zbulimin dhe parandalimin e mashtrimit
 • Për transaksionet e biznesit të parashikuara janë plotësuar disa kushte
 • Nëse ajo përmbahet në një deklaratë dëshmitari dhe mbledhja është e nevojshme për të vlerësuar, përpunuar ose zgjidhur një kërkesë sigurimi
 • Për identifikimin e personave të lënduar, të sëmurë ose të vdekur dhe komunikimin me të afërmit
 • Nëse kemi arsye të arsyeshme për të besuar se një individ ka qenë, është ose mund të jetë viktimë e abuzimit financiar
 • Nëse është e arsyeshme të pritet mbledhja dhe përdorimi me pëlqim do të rrezikonte disponueshmërinë ose saktësinë e informacionit dhe mbledhja është e arsyeshme për qëllime që lidhen me hetimin e një shkeljeje të një marrëveshjeje ose një shkelje të ligjeve të Kanadasë ose të një krahine
 • Nëse zbulimi kërkohet në përputhje me një fletëthirrje, urdhër, urdhër gjykate ose rregulla të gjykatës në lidhje me prodhimin e të dhënave
 • Nëse është prodhuar nga një individ gjatë punësimit, biznesit ose profesionit të tij dhe mbledhja është në përputhje me qëllimet për të cilat është prodhuar informacioni
 • Nëse koleksioni është vetëm për qëllime gazetareske, artistike ose letrare
 • Nëse informacioni është i disponueshëm publikisht dhe është i specifikuar nga rregulloret

4. KUR DHE ME KË TË NDAJMË INFORMACIONET TUAJ PERSONALE?

Shkurtimisht:Ne mund të ndajmë informacion në situata specifike të përshkruara në këtë seksion dhe/ose me sa vijon kategoritë e palëve të treta.

Shitësit, konsulentët dhe ofruesit e tjerë të shërbimeve të palëve të treta. Ne mund t'i ndajmë të dhënat tuaja me shitësit e palëve të treta, ofruesit e shërbimeve, kontraktorët ose agjentët ("palëve të treta”) të cilët kryejnë shërbime për ne ose në emrin tonë dhe kërkojnë qasje në informacione të tilla për të kryer atë punë. Ne kemi kontrata të lidhura me palët tona të treta, të cilat janë krijuar për të ndihmuar në ruajtjen e informacionit tuaj personal. Kjo do të thotë se ata nuk mund të bëjnë asgjë me të dhënat tuaja personale nëse ne i kemi udhëzuar ta bëjnë këtë. Ata gjithashtu nuk do të ndajnë informacionin tuaj personal me asnjë organizatë përveç nesh. Ata gjithashtu angazhohen të mbrojnë të dhënat që mbajnë në emrin tonë dhe t'i ruajnë ato për periudhën që ne udhëzojmë. La kategoritë e palët e treta me të cilat mund të ndajmë informacionin personal janë si më poshtë:
 • Rrjetet e reklamave
 • Programet e Affiliate Marketing
 • Mjetet e Komunikimit dhe Bashkëpunimit
 • Shërbimet e analizës së të dhënave
 • Ofruesit e shërbimeve të ruajtjes së të dhënave
 • Përpunuesit e pagesave
 • Mjetet e monitorimit të performancës
 • Platformat e rimarrjes
 • Mjetet e shitjes dhe marketingut
 • Shërbimet e Cloud Computing
 • Mjetet e Financës dhe Kontabilitetit
 • Rrjetet sociale
 • Mjetet e Testimit
 • Shërbimet e regjistrimit dhe vërtetimit të llogarisë së përdoruesit
 • Ofruesit e shërbimeve të pritjes së faqeve në internet
 • Inxhinieri Produkti dhe Mjetet e Dizajnit
We Edhe mund t'ju duhet të ndani informacionin tuaj personal në situatat e mëposhtme:
 • Transferet e biznesit. Ne mund të ndajmë ose transferojmë informacionin tuaj në lidhje me ose gjatë negociatave të çdo bashkimi, shitjeje të aseteve të kompanisë, financimin ose blerjen e të gjithë ose një pjese të biznesit tonë në një kompani tjetër.
 • Bashkëpunëtorët.Ne mund të ndajmë informacionin tuaj me bashkëpunëtorët tanë, në të cilin rast do t'u kërkojmë atyre filialeve të respektojnë këtë njoftim privatësie. Filialet përfshijnë kompaninë tonë mëmë dhe çdo filial, partner të sipërmarrjes së përbashkët ose kompani të tjera që ne kontrollojmë ose që janë nën kontroll të përbashkët me ne.
 • Partnerët e biznesit. Ne mund të ndajmë informacionin tuaj me partnerët tanë të biznesit për t'ju ofruar produkte, shërbime ose promovime të caktuara.
 • Oferta Mur.Aplikacionet tona mund të shfaqin një "mur oferte" të organizuar nga një palë e tretë. Një mur i tillë oferte i lejon reklamuesit e palëve të treta që t'u ofrojnë përdoruesve monedhë virtuale, dhurata ose sende të tjera në këmbim të pranimit dhe përfundimit të një oferte reklamimi. Një mur i tillë oferte mund të shfaqet në aplikacionet tona dhe t'ju shfaqet bazuar në të dhëna të caktuara, të tilla si zona juaj gjeografike ose informacioni demografik. Kur klikoni në një mur oferte, do të silleni në një faqe interneti të jashtme që u përket personave të tjerë dhe do të largoheni nga aplikacioni(et) tanë. Një identifikues unik, siç është ID-ja juaj e përdoruesit, do të ndahet me ofruesin e murit të ofertës për të parandaluar mashtrimin dhe për të kredituar siç duhet llogarinë tuaj me shpërblimin përkatës.

5. CILI ËSHTË QËNDRIMI JONË PËR FAQET E TË TRETAVE?

Shkurtimisht:Ne nuk jemi përgjegjës për sigurinë e çdo informacioni që ju ndani me palët e treta me të cilat ne mund të lidhemi ose që reklamojnë në Shërbimet tona, por që nuk janë të lidhur me Shërbimet tona.

Shërbimet , duke përfshirë murin tonë të ofertës, mund të lidhet me faqet e internetit të palëve të treta, shërbimet në internet ose aplikacionet celulare dhe/ose të përmbajë reklama nga palë të treta që nuk janë të lidhura me ne dhe që mund të lidhen me faqe interneti, shërbime ose aplikacione të tjera. Prandaj, ne nuk japim asnjë garanci në lidhje me ndonjë palë të tillë të tretë dhe nuk do të jemi përgjegjës për ndonjë humbje ose dëmtim të shkaktuar nga përdorimi i faqeve, shërbimeve ose aplikacioneve të tilla të palëve të treta. Përfshirja e një lidhjeje drejt një faqe interneti, shërbimi ose aplikacioni të palëve të treta nuk nënkupton një miratim nga ne. Ne nuk mund të garantojmë sigurinë dhe privatësinë e të dhënave që ju i jepni palëve të treta. Çdo e dhënë e mbledhur nga palët e treta nuk mbulohet nga ky njoftim privatësie. Ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen ose praktikat dhe politikat e privatësisë dhe sigurisë së palëve të treta, duke përfshirë faqet e internetit, shërbimet ose aplikacionet e tjera që mund të lidhen me ose nga Shërbimet. Ju duhet të rishikoni politikat e këtyre palëve të treta dhe t'i kontaktoni drejtpërdrejt për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja.

6. A PËRDORIM KOOKI DHE TEKNOLOGJI TË TJERA GJUMIMI?

Shkurtimisht:Ne mund të përdorim cookies dhe teknologji të tjera gjurmimi për të mbledhur dhe ruajtur informacionin tuaj.

Ne mund të përdorim cookie dhe teknologji të ngjashme gjurmimi (si web beacons dhe pixels) për të hyrë ose ruajtur informacione. Informacioni specifik rreth mënyrës se si ne përdorim teknologji të tilla dhe se si ju mund të refuzoni disa cookie përcaktohen në Njoftimin tonë për Cookie : https://coinrule.com/cookies.html .

7. SI TË TRAJTOJMË LOGJINJET TUAJ SOCIALE?

Shkurtimisht:Nëse zgjidhni të regjistroheni ose të identifikoheni në shërbimet tona duke përdorur një llogari të mediave sociale, ne mund të kemi akses në informacione të caktuara rreth jush.

Shërbimet tona ju ofrojnë mundësinë për t'u regjistruar dhe për t'u identifikuar duke përdorur detajet e llogarisë suaj të mediave sociale të palëve të treta (si hyrjet tuaja në Facebook ose Twitter). Aty ku zgjidhni ta bëni këtë, ne do të marrim informacione të caktuara të profilit për ju nga ofruesi juaj i mediave sociale. Informacioni i profilit që marrim mund të ndryshojë në varësi të ofruesit të mediave sociale në fjalë, por shpesh do të përfshijë emrin tuaj, adresën e emailit, listën e miqve dhe fotografinë e profilit, si dhe informacione të tjera që zgjidhni të bëni publike në një platformë të tillë të mediave sociale.

Ne do të përdorim informacionin që marrim vetëm për qëllimet që përshkruhen në këtë njoftim privatësie ose që ju janë bërë të qarta ndryshe në Shërbimet përkatëse. Ju lutemi vini re se ne nuk kontrollojmë dhe nuk jemi përgjegjës për përdorime të tjera të informacionit tuaj personal nga ofruesi juaj i mediave sociale të palëve të treta. Ne ju rekomandojmë që të rishikoni njoftimin e tyre të privatësisë për të kuptuar se si ata mbledhin, përdorin dhe ndajnë informacionin tuaj personal dhe si mund të vendosni preferencat tuaja të privatësisë në sajtet dhe aplikacionet e tyre.

8. SA KOHA E RUAJMË INFORMACIONIN TUAJ?

Shkurtimisht:Ne e ruajmë informacionin tuaj për aq kohë sa është e nevojshme për të përmbushur qëllimet e përshkruara në këtë njoftim privatësie, përveç nëse kërkohet ndryshe nga ligji.

Ne do t'i mbajmë të dhënat tuaja personale vetëm për aq kohë sa është e nevojshme për qëllimet e përcaktuara në këtë njoftim privatësie, përveç nëse kërkohet ose lejohet me ligj një periudhë më e gjatë ruajtjeje (siç janë kërkesat tatimore, kontabiliteti ose kërkesa të tjera ligjore). Asnjë qëllim në këtë njoftim nuk do të kërkojë që ne t'i mbajmë të dhënat tuaja personale për më gjatë se periudha kohore në të cilën përdoruesit kanë një llogari me ne .

Kur nuk kemi nevojë të vazhdueshme legjitime të biznesit për të përpunuar informacionin tuaj personal, ne ose do ta fshijmë ose anonimizojmë një informacion të tillë, ose, nëse kjo nuk është e mundur (për shembull, për shkak se informacioni juaj personal është ruajtur në arkivat rezervë), atëherë ne do të ruani të dhënat tuaja personale dhe izoloni ato nga çdo përpunim i mëtejshëm derisa të jetë i mundur fshirja.

9. SI E MBAJMË TË SIGURT INFORMACIONIN TUAJ?

Shkurtimisht:Ne synojmë të mbrojmë informacionin tuaj personal përmes një sistemi masash sigurie organizative dhe teknike.

Ne kemi zbatuar masa të përshtatshme dhe të arsyeshme sigurie teknike dhe organizative të dizajnuara për të mbrojtur sigurinë e çdo informacioni personal që përpunojmë. Megjithatë, pavarësisht nga masat mbrojtëse dhe përpjekjet tona për të siguruar informacionin tuaj, asnjë transmetim elektronik përmes internetit ose teknologjia e ruajtjes së informacionit nuk mund të garantohet të jetë 100% i sigurt, kështu që ne nuk mund të premtojmë ose garantojmë se hakerët, kriminelët kibernetikë ose palë të treta të tjera të paautorizuara nuk do të të aftë për të mposhtur sigurinë tonë dhe për të mbledhur, aksesuar, vjedhur ose modifikuar në mënyrë të pahijshme informacionin tuaj. Edhe pse ne do të bëjmë çmos për të mbrojtur informacionin tuaj personal, transmetimi i informacionit personal drejt dhe nga Shërbimet tona është në rrezikun tuaj. Ju duhet të përdorni Shërbimet vetëm brenda një mjedisi të sigurt.

10. A MBLIDHIM INFORMACION NGA TË MITURIT?

Shkurtimisht:Ne nuk mbledhim me vetëdije të dhëna nga ose tregtojmë për fëmijët nën 18 vjeç.

Ne nuk kërkojmë me vetëdije të dhëna nga apo tregtojmë për fëmijët nën moshën 18 vjeç. Duke përdorur Shërbimet, ju deklaroni se jeni të paktën 18 vjeç ose se jeni prindi ose kujdestari i një të mituri të tillë dhe jepni pëlqimin për përdorimin e Shërbimeve nga një vartës i tillë i mitur. Nëse mësojmë se janë mbledhur informacione personale nga përdorues nën 18 vjeç, ne do ta çaktivizojmë llogarinë dhe do të marrim masa të arsyeshme për t'i fshirë menjëherë këto të dhëna nga të dhënat tona. Nëse vini re për ndonjë të dhënë që mund të kemi mbledhur nga fëmijët nën moshën 18 vjeç, ju lutemi na kontaktoni në [email mbrojtur] .

11. CILAT JANË TË DREJTAT TUAJA TË PRIVATËSISË?

Shkurtimisht: Në disa rajone, si p.sh Zona Ekonomike Evropiane (ZEE), Mbretëria e Bashkuar (MB) dhe Kanadaja, ju keni të drejta që ju lejojnë akses më të madh dhe kontroll mbi të dhënat tuaja personale. Ju mund të rishikoni, ndryshoni ose mbyllni llogarinë tuaj në çdo kohë.

Në disa rajone (si EEA, MB dhe Kanadaja), ju keni të drejta të caktuara sipas ligjeve në fuqi për mbrojtjen e të dhënave. Këto mund të përfshijnë të drejtën (i) për të kërkuar akses dhe për të marrë një kopje të informacionit tuaj personal, (ii) për të kërkuar korrigjimin ose fshirjen; (iii) për të kufizuar përpunimin e informacionit tuaj personal; dhe (iv) nëse është e aplikueshme, për transportueshmërinë e të dhënave. Në rrethana të caktuara, ju gjithashtu mund të keni të drejtë të kundërshtoni përpunimin e informacionit tuaj personal. Ju mund të bëni një kërkesë të tillë duke na kontaktuar duke përdorur detajet e kontaktit të dhëna në seksionin "SI MUND TË NA KONTAKTONI PËR KËTË NJOFTIM?”Më poshtë.

Ne do të shqyrtojmë dhe do të veprojmë sipas çdo kërkese në përputhje me ligjet në fuqi për mbrojtjen e të dhënave.
Nëse ndodheni në ZEE ose MB dhe besoni se ne po përpunojmë në mënyrë të paligjshme informacionin tuaj personal, ju gjithashtu keni të drejtë të ankoheni tek autoriteti juaj mbikëqyrës i mbrojtjes së të dhënave lokale. Ju mund të gjeni detajet e kontaktit të tyre këtu: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Nëse ndodheni në Zvicër, detajet e kontaktit për autoritetet e mbrojtjes së të dhënave janë të disponueshme këtu: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Tërheqja e pëlqimit tuaj: Nëse ne mbështetemi në pëlqimin tuaj për të përpunuar informacionin tuaj personal, i cili mund të jetë pëlqimi i shprehur dhe/ose i nënkuptuar në varësi të ligjit në fuqi, ju keni të drejtë të tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë. Ju mund të tërhiqni pëlqimin tuaj në çdo kohë duke na kontaktuar duke përdorur të dhënat e kontaktit të dhëna në seksionin "SI MUND TË NA KONTAKTONI PËR KËTË NJOFTIM?"më poshtë ose përditësimin e preferencave tuaja .

Megjithatë, ju lutemi vini re se kjo nuk do të ndikojë në ligjshmërinë e përpunimit përpara tërheqjes së tij, as kur ligji në fuqi e lejon, a do të ndikojë në përpunimin e informacionit tuaj personal të kryer në bazë të bazave të ligjshme të përpunimit përveç pëlqimit.

Tërheqja nga komunikimet e marketingut dhe promovimit:Ju mund të çabonoheni nga komunikimet tona të marketingut dhe promovimit në çdo kohë duke klikuar në lidhjen e çregjistrimit në emailet që dërgojmë, ose duke na kontaktuar duke përdorur detajet e dhëna në seksionin " SI MUND TË NA KONTAKTONI PËR KËTË NJOFTIM?" më poshtë. Më pas do të hiqeni nga listat e marketingut. Megjithatë, ne ende mund të komunikojmë me ju - për shembull, për t'ju dërguar mesazhe të lidhura me shërbimin që janë të nevojshme për administrimin dhe përdorimin e llogarisë tuaj, për t'iu përgjigjur kërkesave të shërbimit, ose për qëllime të tjera jo marketingu.

Informacioni i Llogarisë

Nëse në çdo kohë dëshironi të rishikoni ose ndryshoni informacionin në llogarinë tuaj ose të mbyllni llogarinë tuaj, mund të:
 • Na kontaktoni duke përdorur informacionin e dhënë të kontaktit.
 • Hyni në cilësimet e llogarisë tuaj dhe përditësoni llogarinë tuaj të përdoruesit.
Me kërkesën tuaj për të mbyllur llogarinë tuaj, ne do të çaktivizojmë ose fshijmë llogarinë tuaj dhe informacionin nga bazat tona aktive të të dhënave. Megjithatë, ne mund të mbajmë disa informacione në dosjet tona për të parandaluar mashtrimin, për të zgjidhur problemet, për të ndihmuar në çdo hetim, për të zbatuar kushtet tona ligjore dhe/ose për të përmbushur kërkesat ligjore në fuqi.

Cookies dhe teknologji të ngjashme: Shumica e shfletuesve të uebit janë caktuar që të pranojnë cookie si parazgjedhje. Nëse preferoni, zakonisht mund të zgjidhni të vendosni shfletuesin tuaj që të heqë skedarët e skedarëve dhe të refuzojë skedarët e skedarëve. Nëse zgjidhni të hiqni skedarët ose të refuzoni skedarët e skedarëve, kjo mund të ndikojë në disa veçori ose shërbime të Shërbimeve tona. Për të hequr dorë nga reklamimi i bazuar në interes nga reklamuesit në Shërbimet tona, vizitoni http://www.aboutads.info/choices/. Për më shumë informacion, ju lutemi shikoni Njoftimin tonë për Cookie: https://coinrule.com/cookies.html .

Nëse keni pyetje ose komente në lidhje me të drejtat tuaja të privatësisë, mund të na dërgoni email në [email mbrojtur] .

12. KONTROLLET PËR TIPARET MOS GJURME

Shumica e shfletuesve të uebit dhe disa sisteme operative celulare dhe aplikacione celulare përfshijnë një veçori ose cilësim Mos-Gjurmo ("DNT") që mund të aktivizoni për të sinjalizuar preferencën tuaj të privatësisë që të mos monitorohen dhe mblidhen të dhëna për aktivitetet tuaja të shfletimit në internet. Në këtë fazë nuk është finalizuar asnjë standard teknologjik uniform për njohjen dhe zbatimin e sinjaleve DNT. Si i tillë, ne aktualisht nuk i përgjigjemi sinjaleve të shfletuesit DNT ose ndonjë mekanizmi tjetër që komunikon automatikisht zgjedhjen tuaj për të mos u gjurmuar në internet. Nëse miratohet një standard për gjurmimin në internet që duhet të ndjekim në të ardhmen, ne do t'ju informojmë për këtë praktikë në një version të rishikuar të këtij njoftimi të privatësisë.

13. A KANË BANORËT E KALIFORNISË TË DREJTA SPECIFIKE TË PRIVATËSISË?

Shkurtimisht:Po, nëse jeni banor i Kalifornisë, ju jepen të drejta specifike në lidhje me aksesin në informacionin tuaj personal.

Seksioni 1798.83 i Kodit Civil të Kalifornisë, i njohur gjithashtu si ligji "Shine The Light", i lejon përdoruesit tanë që janë banorë të Kalifornisë të kërkojnë dhe të marrin prej nesh, një herë në vit dhe pa pagesë, informacion rreth kategorive të informacionit personal (nëse ka) ne u zbulohen palëve të treta për qëllime të marketingut të drejtpërdrejtë dhe emrat dhe adresat e të gjitha palëve të treta me të cilat kemi ndarë informacionin personal në vitin kalendarik menjëherë paraardhës. Nëse jeni banor i Kalifornisë dhe dëshironi të bëni një kërkesë të tillë, ju lutemi paraqisni kërkesën tuaj me shkrim tek ne duke përdorur informacionin e kontaktit të dhënë më poshtë.

Nëse jeni nën 18 vjeç, banoni në Kaliforni dhe keni një llogari të regjistruar me Shërbimet, keni të drejtë të kërkoni heqjen e të dhënave të padëshiruara që postoni publikisht në Shërbime. Për të kërkuar heqjen e të dhënave të tilla, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur informacionin e kontaktit të dhënë më poshtë dhe përfshini adresën e emailit të lidhur me llogarinë tuaj dhe një deklaratë që banoni në Kaliforni. Ne do të sigurohemi që të dhënat të mos shfaqen publikisht në Shërbimet, por ju lutemi kini parasysh se të dhënat mund të mos hiqen plotësisht ose tërësisht nga të gjitha sistemet tona (p.sh., kopje rezervë, etj.).

Njoftimi i privatësisë CCPA

Kodi i Rregulloreve të Kalifornisë përcakton një "banor" si:

(1) çdo individ që ndodhet në shtetin e Kalifornisë për qëllime të ndryshme nga një qëllim i përkohshëm ose kalimtar dhe
(2) çdo individ që ka vendbanimin në shtetin e Kalifornisë që është jashtë shtetit të Kalifornisë për një qëllim të përkohshëm ose kalimtar

Të gjithë individët e tjerë përkufizohen si "jorezidentë".

Nëse ky përkufizim i "banorit" vlen për ju, ne duhet t'u përmbahemi disa të drejtave dhe detyrimeve në lidhje me informacionin tuaj personal.

Cilat kategori të informacionit personal mbledhim?

Ne kemi mbledhur kategoritë e mëposhtme të informacionit personal në dymbëdhjetë (12) muajt e fundit:

Kategoria Shembuj i mbledhur
A. Identifikuesit
Detajet e kontaktit, si emri i vërtetë, pseudonimi, adresa postare, numri i kontaktit të telefonit ose celularit, identifikuesi personal unik, identifikuesi në internet, adresa e Protokollit të Internetit, adresa e emailit dhe emri i llogarisë

PO

B. Kategoritë e informacionit personal të listuara në statutin e Regjistrimeve të Klientit në Kaliforni
Emri, informacioni i kontaktit, arsimi, punësimi, historia e punësimit dhe informacioni financiar

PO

C. Karakteristikat e mbrojtura të klasifikimit sipas ligjit të Kalifornisë ose federale
Gjinia dhe data e lindjes

NO

D. Informacion komercial
Informacioni i transaksionit, historia e blerjeve, detajet financiare dhe informacioni i pagesës

PO

E. Informacion biometrik
Gjurmët e gishtërinjve dhe gjurmët e zërit

NO

F. Interneti ose aktivitete të tjera të ngjashme të rrjetit
Historia e shfletimit, historia e kërkimit, sjellja në internet, të dhënat e interesit dhe ndërveprimet me faqet tona të internetit dhe faqet e tjera, aplikacionet, sistemet dhe reklamat

NO

G. Të dhënat e gjeolokacionit
Vendndodhja e pajisjes

PO

H. Informacione audio, elektronike, vizuale, termike, nuhatëse ose të ngjashme
Imazhe dhe regjistrime audio, video ose thirrjesh të krijuara në lidhje me aktivitetet tona të biznesit

NO

I. Informacion profesional ose në lidhje me punësimin
Detajet e kontaktit të biznesit për t'ju ofruar shërbimet tona në nivel biznesi ose titull pune, histori pune dhe kualifikime profesionale nëse aplikoni për një punë me ne

NO

J. Informacion mbi arsimin
Të dhënat e studentëve dhe informacioni i drejtorisë

NO

K. Konkluzione të nxjerra nga informacione të tjera personale
Konkluzione të nxjerra nga ndonjë prej informacioneve personale të mbledhura të listuara më sipër për të krijuar një profil ose përmbledhje rreth, për shembull, preferencave dhe karakteristikave të një individi

NO


Ne gjithashtu mund të mbledhim informacione të tjera personale jashtë këtyre kategorive, rastet kur ju ndërveproni me ne personalisht, në internet ose me telefon ose postë në kontekstin e:
 • Marrja e ndihmës përmes kanaleve tona të mbështetjes së klientit;
 • Pjesëmarrja në anketat ose konkurset e klientëve; dhe
 • Lehtësim në ofrimin e Shërbimeve tona dhe për t'iu përgjigjur kërkesave tuaja.
Si i përdorim dhe ndajmë të dhënat tuaja personale?

Coinrule Inc mbledh dhe ndan informacionin tuaj personal përmes:
 • Kuki të synuara/Cookie marketingu
 • Biskota të mediave sociale
 • Fenerët/Pikselat/Etiketat
Më shumë informacion në lidhje me praktikat tona të mbledhjes dhe ndarjes së të dhënave mund të gjenden në këtë njoftim privatësie dhe Njoftimi ynë për Cookie: https://coinrule.com/cookies.html .

Mund të na kontaktoni me email në [email mbrojtur], ose duke iu referuar detajeve të kontaktit në fund të këtij dokumenti.

Nëse jeni duke përdorur një agjent të autorizuar për të ushtruar të drejtën tuaj për të hequr dorë, ne mund të refuzojmë një kërkesë nëse agjenti i autorizuar nuk paraqet prova se ata janë autorizuar në mënyrë të vlefshme për të vepruar në emrin tuaj.

A do të ndahet informacioni juaj me dikë tjetër?

Ne mund të zbulojmë informacionin tuaj personal me ofruesit tanë të shërbimeve në përputhje me një kontratë me shkrim midis nesh dhe secilit ofrues shërbimi. Çdo ofrues shërbimi është një entitet fitimprurës që përpunon informacionin në emrin tonë.

Ne mund të përdorim informacionin tuaj personal për qëllimet tona të biznesit, të tilla si për të ndërmarrë kërkime të brendshme për zhvillimin dhe demonstrimin teknologjik. Kjo nuk konsiderohet si "shitje" e informacionit tuaj personal.

Coinrule Inc nuk ka shitur asnjë informacion personal palëve të treta për qëllime biznesi ose komerciale në dymbëdhjetë (12) muajt e mëparshëm. Coinrule Inc ka zbuluar kategoritë e mëposhtme të informacionit personal palëve të treta për qëllime biznesi ose komerciale në dymbëdhjetë (12) muajt e mëparshëm:

 • Kategoria A. Identifikuesit, të tilla si detajet e kontaktit si emri juaj i vërtetë, pseudonimi, adresa postare, numri i kontaktit të telefonit ose celularit, identifikuesi personal unik, identifikuesi në internet, adresa e Protokollit të Internetit, adresa e emailit dhe emri i llogarisë.

 • Kategoria B. Informacioni personal, siç përcaktohet në ligjin për Regjistrimet e Klientit në Kaliforni, të tilla si emri juaj, informacioni i kontaktit, arsimi, punësimi, historia e punësimit dhe informacioni financiar.

 • Kategoria D. Informacion tregtar, si informacioni i transaksioneve, historiku i blerjeve, detajet financiare dhe informacioni i pagesave.

Kategoritë e palëve të treta të cilave u kemi zbuluar informacione personale për një qëllim biznesi ose tregtar mund të gjenden nën "KUR DHE ME KË TË NDAJMË INFORMACIONET TUAJ PERSONALE?".

Të drejtat tuaja në lidhje me të dhënat tuaja personale

E drejta për të kërkuar fshirjen e të dhënave — Kërkesë për fshirje

Ju mund të kërkoni fshirjen e të dhënave tuaja personale. Nëse na kërkoni të fshijmë informacionin tuaj personal, ne do ta respektojmë kërkesën tuaj dhe do të fshijmë informacionin tuaj personal, duke iu nënshtruar disa përjashtimeve të parashikuara nga ligji, si (por pa u kufizuar në) ushtrimi nga një konsumator tjetër i së drejtës së tij/saj për fjalën e lirë. , kërkesat tona të pajtueshmërisë që rezultojnë nga një detyrim ligjor ose çdo përpunim që mund të kërkohet për të mbrojtur kundër aktiviteteve të paligjshme.

E drejta për t'u informuar - Kërkesë për të ditur

Në varësi të rrethanave, ju keni të drejtë të dini:
 • nëse ne mbledhim dhe përdorim të dhënat tuaja personale;
 • kategoritë e informacionit personal që ne mbledhim;
 • qëllimet për të cilat përdoren informacionet personale të mbledhura;
 • nëse i shesim të dhënat tuaja personale palëve të treta;
 • kategoritë e informacionit personal që kemi shitur ose zbuluar për një qëllim biznesi;
 • kategoritë e palëve të treta të cilave u është shitur ose zbuluar informacioni personal për qëllime biznesi; dhe
 • qëllimi i biznesit ose tregtar për mbledhjen ose shitjen e informacionit personal.
Në përputhje me ligjin në fuqi, ne nuk jemi të detyruar të ofrojmë ose fshijmë informacionin e konsumatorit që është çidentifikuar në përgjigje të një kërkese të konsumatorit ose të riidentifikojmë të dhënat individuale për të verifikuar një kërkesë të konsumatorit.

E drejta për mosdiskriminim për ushtrimin e të drejtave të privatësisë së konsumatorit

Ne nuk do t'ju diskriminojmë nëse ushtroni të drejtat tuaja të privatësisë.

Procesi i verifikimit

Pas marrjes së kërkesës suaj, do të na duhet të verifikojmë identitetin tuaj për të përcaktuar se jeni i njëjti person për të cilin ne kemi informacionin në sistemin tonë. Këto përpjekje verifikimi kërkojnë që ne t'ju kërkojmë të jepni informacion në mënyrë që ta përputhim atë me informacionin që na keni dhënë më parë. Për shembull, në varësi të llojit të kërkesës që paraqisni, ne mund t'ju kërkojmë të jepni informacione të caktuara në mënyrë që të mund të krahasojmë informacionin që jepni me informacionin që kemi tashmë në dosje, ose mund t'ju kontaktojmë nëpërmjet një metode komunikimi (p.sh. telefon ose email) që na keni dhënë më parë. Ne gjithashtu mund të përdorim metoda të tjera verifikimi sipas rrethanave.

Ne do të përdorim vetëm informacionin personal të dhënë në kërkesën tuaj për të verifikuar identitetin ose autoritetin tuaj për të bërë kërkesën. Për aq sa është e mundur, ne do të shmangim kërkimin e informacionit shtesë nga ju për qëllime verifikimi. Megjithatë, nëse nuk mund ta verifikojmë identitetin tuaj nga informacionet e ruajtura tashmë nga ne, mund të kërkojmë që ju të jepni informacion shtesë për qëllime të verifikimit të identitetit tuaj dhe për qëllime sigurie ose parandalimi të mashtrimit. Ne do t'i fshijmë këto informacione të dhëna shtesë sapo të përfundojmë verifikimin tuaj.

Të drejta të tjera të privatësisë
 • Ju mund të kundërshtoni përpunimin e informacionit tuaj personal.
 • Ju mund të kërkoni korrigjimin e të dhënave tuaja personale nëse janë të pasakta ose nuk janë më të rëndësishme, ose të kërkoni të kufizoni përpunimin e informacionit.
 • Ju mund të caktoni një agjent të autorizuar për të bërë një kërkesë sipas CCPA në emrin tuaj. Ne mund të refuzojmë një kërkesë nga një agjent i autorizuar që nuk paraqet prova se ata janë autorizuar në mënyrë të vlefshme për të vepruar në emrin tuaj në përputhje me CCPA.
 • Ju mund të kërkoni të tërhiqeni nga shitja e ardhshme e të dhënave tuaja personale palëve të treta. Pas marrjes së një kërkese për tërheqje, ne do të veprojmë sipas kërkesës sa më shpejt të jetë e mundur, por jo më vonë se pesëmbëdhjetë (15) ditë nga data e dorëzimit të kërkesës.
Për të ushtruar këto të drejta, mund të na kontaktoni me email në [email mbrojtur] , ose duke iu referuar detajeve të kontaktit në fund të këtij dokumenti. Nëse keni një ankesë për mënyrën se si i trajtojmë të dhënat tuaja, do të dëshironim të dëgjonim nga ju.

14. A E BËJMË PËRDITËSIME KËTË NJOFTIM?

Shkurtimisht:Po, ne do ta përditësojmë këtë njoftim sipas nevojës për të qëndruar në përputhje me ligjet përkatëse.

Ne mund ta përditësojmë këtë njoftim privatësie herë pas here. Versioni i përditësuar do të tregohet nga një datë e përditësuar "Rishikuar" dhe versioni i përditësuar do të hyjë në fuqi sapo të jetë i aksesueshëm. Nëse bëjmë ndryshime materiale në këtë njoftim privatësie, ne mund t'ju njoftojmë ose duke postuar në mënyrë të dukshme një njoftim për këto ndryshime ose duke ju dërguar drejtpërdrejt një njoftim. Ne ju inkurajojmë që ta rishikoni shpesh këtë njoftim privatësie për t'u informuar se si po e mbrojmë informacionin tuaj.

15. SI MUND TË NA KONTAKTONI PËR KËTË NJOFTIM?

Nëse keni pyetje ose komente në lidhje me këtë njoftim, mundeni kontaktoni Zyrtarin tonë për Mbrojtjen e të Dhënave (DPO) , Zdenek Hofler , me email në [email mbrojtur] , ose me postë në:

Coinrule Inc
Zdenek Hofler
251 Little Falls Dr, Wilmington, DE 19808, SHBA
1 Sheshi Coldbath
WILMINGTON , DE 19808
SHBA

Nëse jeni rezident në Zonën Ekonomike Evropiane, "kontrolluesi i të dhënave" i informacionit tuaj personal është Coinrule Inc. Coinrule Inc e ka caktuar Zdenek Hofler të jetë përfaqësuesi i saj në ZEE. Ju mund t'i kontaktoni drejtpërdrejt në lidhje me përpunimin e informacionit tuaj nga Coinrule Inc , me email në [email mbrojtur], ose me postë në:

Office One, Sheshi Coldbath 1
Londër EC1R 5HL
Mbretëria e Bashkuar

Nëse jeni rezident në Mbretërinë e Bashkuar, "kontrolluesi i të dhënave" i informacionit tuaj personal është Coinrule Inc. Coinrule Inc e ka caktuar Zdenek Hofler të jetë përfaqësuesi i saj në MB. Ju mund t'i kontaktoni drejtpërdrejt në lidhje me përpunimin e informacionit tuaj nga Coinrule Inc , me email në [email mbrojtur], ose me postë në:

Zyra Një
1 Sheshi Coldbath
Londër EC1R 5HL
Angli

16. SI MUND TË RISHIKONI, PËRDITËSOSH APO TË FSHINI TË DHËNAT QË MBLEDHIM NGA JU?

Bazuar në ligjet e zbatueshme të vendit tuaj, ju mund të keni të drejtë të kërkoni qasje në informacionin personal që mbledhim nga ju, ta ndryshoni atë informacion ose ta fshini atë në disa rrethana. Për të kërkuar të rishikoni, përditësoni ose fshini informacionin tuaj personal, ju lutemi paraqisni një formular kërkese duke klikuarkëtu .

Merrni strategji të reja çdo ditë

Merrni sinjale tregtare falas, krijoni rregulla dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas
Marketingu nga
Coinrule Webinar me Ruben
Investoni në njerëz, Coinrule është Crowdfunding!
Mëso më shumë
 
Investoni në njerëz, Coinrule është Crowdfunding!

Ndryshe nga kompanitë e tjera të kriptos, në vitin 2017 ne nuk lançuam një ICO, përkundrazi mblodhëm fonde nga MKB Bank dhe Angels. Sot po mbledhim sërish fonde dhe
Ju mund të jeni pjesë e këtij udhëtimi.

Mëso më shumë
Coinrule Webinar me Ruben
Mësoni se si të tregtoni Coinrule
Bashkohuni në Webinar Falas
 
Bashkohuni me Webinarin tonë Falas

Mësoni bazën e trajnimit vetëm në 30 minuta!

Ruben, Shef i Tregtisë at Coinrule do t'ju tregojë strategjitë më të mira për të vendosur dhe për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.

Anëtarësohuni në Webinar
Webinar me Ruben