Blej Dips Trading Bot

Kjo është një strategji tregtare afatgjatë për të blerë zhytjet e një monedhe dhe për të shitur me një fitim. Një stop-humbje mbron çdo tregti.

Coinrule Paneli i kriptos
Të veçuara në
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Gjëja më e mirë që ka ndodhur në kripto në pesë vitet e fundit”
Archi

Roboti tregtar me performancë më të mirë

Blej Dips Bot

Është një sistem i thjeshtë tregtimi për të filluar Coinrule. Zgjidhni monedhën e zgjedhjes suaj dhe portofolin që dëshironi të përdorni për ta tregtuar atë. Për shembull, \Bitcoin me portofolin USD.\",10.svg

Më i mirë Crypto Trading Bots
Coinrule Ju lejon të ndërtoni rregulla
Filloni
Merrni strategji të reja çdo ditë
Merrni sinjale tregtare falas, krijoni rregulla dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas

Krijoni rregulla të automatizuara nëpër monedha

Filloni