Flash Crash Trading Bot

Ky sistem tregtar bazohet në një qasje shumë-kornizash kohore blej-the-zhytje për të optimizuar çdo tregti.

Coinrule Paneli i kriptos
Të veçuara në
Punon me top 10
Shkëmbimet më të mira
më mirë
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Gjëja më e mirë që ka ndodhur në kripto në pesë vitet e fundit”
Archi

Roboti tregtar me performancë më të mirë

Flash Crash Bot

Strategjia kap rënie të menjëhershme të çmimeve në një hark kohor 1-orë kur çmimi është rritur në 6 orët e fundit. Gjatë tendencave rritëse, veprimet e çmimeve që marrin fitim rezultojnë në përplasje të shpejta që ofrojnë mundësi të mëdha

Më i mirë Crypto Trading Bots
Coinrule Ju lejon të ndërtoni rregulla
Filloni
Merrni strategji të reja çdo ditë
Merrni sinjale tregtare falas, krijoni rregulla dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas

Krijoni rregulla të automatizuara nëpër monedha

Filloni