Shkëmben monedhën dixhitale më të mirë për të investuar

Kapërceni tregun e kriptove duke përdorur mjetin më të mirë të investimit të monedhës dixhitale për shkëmbimet dhe lëreni Coinrule tregtimi i boteve për ju. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Crypto Dashboard
Të veçuara në
Punon me top 10
Shkëmbime të sigurta
të nivelit të lartë
Siguria & Kriptimi
User Feedback on Coinrule Automatic Trading Tool
"Magjepsëse të jem në gjendje të ndërtosh vetë një mjedis automatik kripto-bot."
Luke

Tregtimi i monedhave të kriptomonedhave

Coinrule ju lejon të blini dhe të shisni kriptomonedha në shkëmbime, duke përdorur robotët e saj të avancuar të tregtimit. Krijo një strategji bot nga e para, ose përdor një rregull të parapërgatitur që historikisht është tregtuar në bursë. Drejtoni tregtimet demo falas për të parë se si funksionojnë ato strategji në tregun e kriptomonedhave.

Filloni falas

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$ 1750 . 00

Testoni rregullin tuaj

Krijoni rregulla të automatizuara nëpër monedha

Zgjidhni midis 150+ strategjive shabllone
Coinrule Ju lejon të ndërtoni rregulla
Filloni tani

Blej/Shit në mënyrë të sigurt në shkëmbime

E mbani mend kur tregjet u shfaqën 90 herë e më shumë? A do të dëshironit të kishit investuar në Bitcoin në shkëmbime në atë kohë? Coinrule ju lejon të hidheni në çfarëdo mundësie, edhe kur jeni duke fjetur! Thjesht përfitoni, mbroni portofolin tuaj dhe tejkaloni tregun pa humbur asnjë mundësi të vetme.

Krijo një rregull
Knowledge Base Strategjitë dhe veçoritë popullore
Merrni strategji të reja çdo ditë
Merrni sinjale tregtare falas, krijoni rregulla dhe menaxhoni portofolin tuaj 30 ditë falas