Adjust conveniently your XRP capital with a trading rule on Kraken

Kapërceni dinamizmin e tregut, tregtoni me Kraken dhe tregtoni lehtësisht XRP. Nuk kërkohet kodim.

Coinrule Paneli i kriptos
Më e rëndësishmja
Punon me top 10
Shkëmbimet më të famshme
të shkallës ushtarake
Siguria & Kriptimi
Komentet e përdoruesit janë aktivizuar Coinrule Mjet automatik i tregtimit
“Pasi kërkova zgjidhje makinerish, hasa Coinrule. Duke fituar!”
Jason

Dizajnoni kripto-bot automatik, 24/7

A e keni ndjekur udhërrëfyesin e Ripple në 2019? Përdorni Coinrulestrategjia e tregtimit të 's për të qëndruar të përditësuar për atë që po ndodh në tregje! CoinruleZgjidhja po funksionon pa ndërprerje

Tregtoni me Bots

Performanca e Rregullave të Testimit në të Dhënat Historike

SHUMA FILLESTARE
KOHËZGJATJA E INVESTIMEVE
$1750 . 00

Testoni strategjinë tuaj

Tregtoni në mënyrë të sigurt në Kraken

Investitorët tanë mund të grumbullohen në Kraken me makina sigurie të shtuara 24 7. Me Coinrule në asnjë rrethanë nuk jeni në përgjegjësinë tuaj. CoinruleUrdhrat e automatizuara të blerjeve-shitjes janë konceptuar për t'ju ruajtur!

Tregtoni me Bots

Zhvilloni metodën tuaj të tregtimit dhe vendosni porositë tuajaXRP

CoinruleEkipi i 's ka një përvojë në industri dhe di se si të blejë dhe shesë XRP në Kraken, etj. Ne kemi përsosur se si të fitojmë tregjet ndër vite!

Tregtoni me Bots

Modeloni sisteme tregtare bazuar në treguesit më të përdorur

CoinruleKontrolli i 's është projektuar për mbulesën më të mirë të mundshme. Ju nuk duhet të siguroni të drejtat e tërheqjes së Kraken. Coinrule nuk mund të hyjë në fondet tuaja në çdo kohë. Ne ruajmë çelësin tuaj API me kontroll të garantuar në serverët e shpërndarë. Ju gjithmonë mund të menaxhoni monedhat tuaja me Coinrule mbi Alokimin, në siguri të plotë.

Aktivizoni mekanizmat kur lëvizjet e tregut ndryshojnë Bazuar në treguesit më premtues
Asnjë kod i nevojshëm Po aq e thjeshtë sa IFTTT
Menaxhoni tregjet në lëvizje Maksimizoni fitimet

Filloni të krijoni sisteme tregtare menjëherë

Merrni sinjale tregtare falas, ndërtoni strategji të automatizuara dhe menaxhoni monedhat tuaja 30 ditë falas.

Shkëmbimet e mbështetura

Binance Coinbase Kraken okx Bitpanda